Hjem > H > Hvordan Lade Iphone 13?

Hvordan lade iPhone 13?

Lad iPhone 13 med en gammel lader

Som tidligere iPhones har iPhone 13 en Lightning-port for lading. Hvis du har en gammel iPhone, kan du bruke en eksisterende Lightning-til-USB-A-kabel med den konvensjonelle USB-A-strømadapteren for å lade iPhone 13.

Les mer

Hva er forskjellen på iPhone 12 og 13?

Hakk på iPhone 13 er 20% mindre enn det var før. iPhone 13 har bedre 5G -ytelse enn iPhone 12. IPhone 13s tilkobling til 5G -nettverk er raskere, ifølge Apple, og den vil støtte mer enn 200 operatører i over 60 land innen utgangen av 2021. IPhone 13 har Apples nye A15 CPU. Du kan også spørre hvor lang batteritid har iphone 13 pro? For iPhone 13 Pro opplevde vi resultatet som bedre. Der testens andre skribent gikk fra en iPhone 12 mini, som ofte går tom for batteri et par timer før leggetid, overlevde iPhone 13 Pro gjennom hele natten. Vi får rundt 1,5 døgns brukstid ut av Pro Max og drøyt ett døgn ut av Pro.

Folk spør også er iphone 13 og 13 pro like store?

Apples iPhone 13 Pro Max er stort sett identisk med den vanlige 13 Pro-modellen, men skjermen er større og batteriet holder lengre. Kjempeskjerm med høy oppløsning og 120 Hz. Hurtigere mobil finnes ikke på markedet, og batteriet kan ikke slites ut. Angående dette, er iphone 13 pro verdt det? I mellom dem ligger dagens to testprodukter – iPhone 13 og 13 Pro. I fjor testet vi 12 og 12 pro samtidig og konkluderte med at de ekstra pengene opp til pro-utgaven ikke var verdt det, der iPhone 12 fikk en femmer på terningen og iPhone 12 Pro en firer. Men i år gir vi full pott på terningen til Pro-modellen.

Kan man lade iPhone 13 med gammel lader?

Som en del av innsatsen vår for å nå miljømålene våre, inkluderer iPhone-modeller ikke lenger en strømadapter i esken. iPhone fortsetter å fungere med eksisterende strømadaptere og USB-A til Lightning-kabler, for eksempel de som var inkludert med tidligere modeller. Ta dette i betraktning, hvordan bør man lade iphone? Ikke lad batteriet helt opp eller helt ut – lad det til rundt 50 %. Hvis du oppbevarer en enhet med batteriet helt utladet, kan batteriet havne i en dyp utladingsmodus, noe som fører til at det ikke lenger kan lades.

Deretter, hvordan forlenge batteritiden på iphone?

9 triks til bedre batteritid på iPhone

  1. Tips 1. Slå av stedstjenester.
  2. Tips 2. Slå av oppdateringer i bakgrunnen.
  3. Tips 3. Skru ned lysstyrken på skjermen.
  4. Tips 4. Bruk statisk fremfor dynamisk bakgrunn.
  5. Tips 5. Slå av Bluetooth.
  6. Tips 6. Bruk Wi-Fi når det er mulig.
  7. Tips 7. Slå av Wi-Fi når du ikke bruker det.
  8. Tips 8.
Så, hva er bedre med iphone 13? For mange er iPhone 13 et bedre valg enn 13 Pro, men da bør man vite hva man går glipp av. Lynrask mobil med forbedrede kameraer og lyssterk OLED-skjerm. Doblet lagringskapasitet på innstegsmodellen, og værtettet og solid bygget. Lader er ekstrautstyr.

Angående dette, hvorfor kjøpe iphone 13?

Hvis du vil ha absolutt alt Apple har å tilby for i år, er det iPhone 13 Pro som gjelder. Du får vesentlig forbedret kamera, mye bedre skjerm og bedre byggekvalitet. En og annen egen funksjon for Pro-modellene finner du også, så som RAW-støtte i kameraet.

By Lohner

Hvordan lade en ny mobil? :: Hvorfor velge iPhone 13 mini?
Nyttige lenker