Hjem > N > Når Er Det Flest Folk På Tinder?

Når er det flest folk på Tinder?

januar mellom 19:00 og 22:00 er det beste tidspunktet for å sveipe til høyre. Og kaller 2. januar for «Dating Sunday». «Akkurat som at midnatt på nyttårsaften er tiden for å være midt på dansegulvet, se på fyrverkeriet og kose seg, er klokken 19:00-22:00 søndag 2.

Les mer

Hvor mange sveip på Tinder?

Med den vanlige gratis versjonen av Tinder er det et begrenset antall ganger du kan sveipe til høyre hver dag. Dette tallet er maks 100 om dagen, noe som forsåvidt er ganske mye. Hvem du ønsker å sveipe til høyre på er såklart helt opp til deg som bruker, men vi vet at mange sveiper til høyre på alle de ser. Hva betyr gult hjerte på Tinder? Med «Liker Deg»-funksjonen vår kan du se hvem som liker deg før du bestemmer deg for å høyre- eller venstresveipe for å like eller nikse. Kun Tinder Gull- og Tinder Platinum-abonnenter har tilgang til Liker Deg-funksjonen.

Også, er tinder plus verdt det?

Tinder Plus er sannsynligvis ikke verdt pengene i det lange løp. Det gir deg ikke mange flere funksjoner enn standardversjonen av Tinder. Om man skal bruke penger på en datingtjeneste, burde ikke Tinder være førsteprioriteten. I forhold til dette, hvordan se om noen har super liket? Hvis du har fått varsel om en Super-like, åpne Tinder og begynn å sveipe for å finne ut hvem som har super-liket deg. Profilen deres er kanskje ikke den første i kortstokken din, men når den kommer opp har den et lyseblått stjernesymbol. Lik profilen deres, og det er en umiddelbar match!

Hvordan ser en Superlike ut?

En superlike ser ut som en vanlig like, bare med en blå stjerne nederst på bilde av personen. I forhold til dette, kan man slette likes på tinder? Gjorde du en feil? Kun Tinderabonnenter kan spole tilbake sin siste handling (høyre- og venstresveip, Super-like). For å abonnere, trykk på profil-ikonet > Innstillinger > Skaff deg Tinder Pluss, Tinder Gull eller Tinder Platina.

Hvordan sveipe på match?

Du sveiper til høyre i spenning og den Match!- skjermen du håpte på dukker opp. Dere har altså begge sveipet til høyre på hverandre og har nå matchet. Hvordan stoppe betaling på match? Du kan stoppe abonnementet ved å oppheve automatisk fornyelse av abonnementet ditt via en datamaskin. Dette gjør du ved å gå til rubrikken «Min konto» tidligst 24 timer etter betaling og opptil 48 timer før abonnementet utløper. Når du er på siden, klikker du på: – “Min konto”-> “Mitt abonnement”.

Hva koster det å være på Tinder?

De har funnet at brukere kan betale alt fra 55 kroner til 229 kroner i måneden for tjenesten Tinder Pluss, og mellom 135 kroner til 455 kroner for det dyreste abonnementet Platinum.

By Crispen

Hva er Kontrollbilde Vipps? :: Hvordan blir man matchet på Tinder?
Nyttige lenker