Hjem > H > Hva Brukes Airtag Til?

Hva brukes AirTag til?

Med AirTag kan du enkelt spore ting som nøkler, lommebok, veske, ryggsekk, bagasje med mer. Du kan enkelt konfigurere den med iPhone, iPad eller iPod touch og feste den til eiendelen din, og AirTagen vises på Objekter-fanen i Hvor er?-appen.

Les mer

Så, hvordan koble airtag til iphone?

Konfigurere AirTag med iPhone eller iPad

  1. Hold AirTag -en i nærheten av iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Velg nå et elementnavn fra listen som vises.
  3. Når du har navngitt AirTag, trykker du på Fortsett.
  4. Trykk deretter på Fortsett igjen for å registrere AirTag med Apple -ID -en din.
  5. Trykk nå på Ferdig.
Hvordan slette AirTag? Fjern en AirTag eller et annet objekt fra Hvor er?på iPad
  1. Trykk på Objekter nederst til venstre på skjermen, og trykk deretter på objektet du vil fjerne.
  2. Hold objektet i nærheten av iPaden.
  3. Trykk på Fjern objekt, og følg instruksjonene på skjermen.

Hvor er AirTag?

AirTagen din sender ut et sikkert Bluetooth-signal som oppdages av enheter i nærheten, i Hvor er?-nettverket. Disse enhetene videresender AirTag-posisjonen til iCloud – så du kan se hvor den er på kartet i Hvor er?-appen. Hele prosessen er anonym og kryptert for å beskytte personvernet ditt. Folk spør også hvor langt rekker airtag? Der AirTag stanser på omtrent 25 meter, rekker Samsungs brikke godt over 80 meter.

Ta dette i betraktning, hvor lang rekkevidde har airtag?

Apple har ikke spesifisert Bluetooth-rekkevidden til AirTag-enhetene, men vi regner med at den støtter Bluetooth 5.0-standarden, hvilket er den seneste versjonen av teknologien, siden denne finnes i iPhone 12. BT 5.0 har en rekkevidde på omlag 240 meter. Og et annet spørsmål, kan ikke koble til airtag? Hvis du ikke får konfigurert AirTagen

Vent opptil 15 sekunder, så skal animasjonen vises igjen. Hvis du har flere AirTager du skal konfigurere, må du sørge for at kun én er i nærheten av enheten din om gangen. Hvis AirTagen fremdeles ikke vil koble seg til enheten, nullstiller du AirTagen.

Så, hva er airtag nøkkelring?

Nøkkelring med lærbeskyttelse til Apple Med AirTag på en nøkkelring kan du enkelt feste den til en veske eller nøkkelring. Dekk til Apple AirTag med glitrende steiner på den. Skallet har nøkkelring, slik at du enkelt kan feste AirTag til en veske eller nøkkelring. Hvordan feste AirTag? Apples brikker kan settes opp på samme måte som AirPods om du har en iPhone - du bare holder dem i nærheten, og så dukker paringsforespørselen opp på skjermen. Apples AirTag kommer i plast og rustfritt stål.

Er AirTag vanntett?

For alle iPhone 11 telefoner og nyere byr også Apple AirTag på ekstra presis sporing takket være U1-chipen i telefonen. Sporingsbrikken er i tillegg vanntett og bruker et CR2032-batteri for opptil 1 års batteritid.

By Carrelli Kozik

Hvorfor bruke medisinske ord og uttrykk? :: Hvor finner jeg AirPlay?
Nyttige lenker