Hjem > K > Kan Man Male Skai?

Kan man male skai?

Svært ofte får vi som forhandler Nordic Chic Kalkmaling spørsmål om man kan male på tekstil, lær, skai osv. Svaret er enkelt. JA! Det kan du.

Les mer

Og et annet spørsmål, kan man male lær?

Males på skinn/lær og kunstlær. Skittent/fett skinn rengjøres før maling. Malingen pensles på. Støvtørr etter ca 4 timer - herdet etter 48 timer. Følgelig, hvordan bruke narvsverte? Læret/skinnet rengjøres med skinnpleiemiddel for at skinnet skal være helt fritt for fett. Legg på flere lag med narvsverte for mørkere resultat. For lysere nyanse kan narvsverten blandes med fortynning til narvsverte. Etterbehandle med lærfett da narvsverten tørker ut læret/skinnet.

Og et annet spørsmål, hvordan rense lær?

Børst bort skitt og tørk deretter av med en fuktig svamp eller lofri bomullsklut tilsatt lærsåpe. Vask med sirkelrunde bevegelser for å få vekk skitt. Tørk over med en tørr klut. Sett inn med litt lærfett eller lærolje om læret er spøtt og tørt. Derav, kan man bruke grønnsåpe på skinn? IKKE bruk Microfiberklut. Ja, det blir rent men akkurat som huden på hendene dine, tørker det ut. IKKE smør sofa inn med grønnsåpe, vaselin eller hvilket kjerring råd og tips du nå har hørt. Kanskje det virket bra i gamle dager, men garvemetoden i dag har endret seg og skinnet vil ikke tåle det.

Derav, kan man vaske skinn i vaskemaskin?

Han forteller at de fleste skinnjakker og -bukser tåler å vaskes på 30 grader i vaskemaskin, men han mener man gjør lurt i å rådføre seg hos en ekspert hvis man er usikker på hvordan man skal gå frem for å vaske sitt favorittplagg. Kan man farge lær? Har du normalt slitt skinn med slitt og falmet skinnfarge kan du farge opp skinn igjen med vår skinnfarge, eller skinnlakk, om du vil.

Hvordan vaske hvite skinnseter?

Bland 1 kork eddik i 1/2 liter vann og spray lett over området du har vasket, tørk bort med tørr klut. Jobb lotion inn i skinnet med en pad eller svamp. Ikke bruk press. Etter 45-60 minutter tørker du lett over med en ren, tørr klut. Hva er Alcantara skinn? Alcantara er et varemerke på et syntetisk tekstil laget av italienske Alcantara SpA, grunnlagt i 1972 av kjemiselskapene Eni fra Italia og Toray fra Japan, der oppfinneren Dr. Miyoshi Okamoto holdt til. Alcantara ligner på semsket skinn, men er lettere å rengjøre og brukes gjerne i bilseter, møbler og klesplagg.

Hvordan rense skinnseter?

Du trenger bare en god skinnrens og et produkt til å legge på toppen når selve rensejobben er gjort. Ikke tar det veldig lang tid heller – og det morsomme er at du vil se resultatet med én gang, sier Bredal. Du bruker en børste til å gni skinnrensen inn med, det er smart å bruke litt ekstra tid på sømmene.

By Alvin Fegan

Hvordan tilpasse bilder til Facebook? :: Kan man farge skinnstoler?
Nyttige lenker