Hjem > H > Hva Betyr Nwi?

Hva betyr Nwi?

Nic Waals Institutt er en barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk som gir et behandlingstilbud til barn og ungdom i alderen 0 - 18 år og gravide i Oslo kommune. Instituttet har ansvaret for bydelene: Gamle Oslo, Grünerløkka, St. Hanshaugen og Vestre Aker.

Les mer

Deretter, hva er sd?

er en forkortelse for samme dag eller se dette (ord). Hva menes med ins? INS er et navigasjonssystem for fly, missiler, romsystemer (bæreraketter/romfartøyer), ubåter med mer. Systemet består av svært nøyaktige akselerometre plassert på en bevegelig plattform stabilisert av gyroskoper, og gir data om hastighet og posisjon.

Hva er DGB forkortelse for?

Deutscher Gewerkschaftsbund er den dominerende arbeidstakerorganisasjonen i Tyskland, forkortet DGB. Den ble grunnlagt i 1949. Organisasjonen er partipolitisk uavhengig og har hovedsete i Berlin. Dessuten, hva betyr å være pog? Pog er navnet på et spill som var populært fra tidlig til midten av 1990-tallet i USA, og fra ca. 1994 til 1997 i Norge. Pog fikk navnet sitt fra et fruktjuicemerke laget av pasjonsfrukt, appelsin og guava, der korkene til pogflaskene ble brukt til å spille med.

By Rivi

Hvor gammel er buddhismen? :: Hvordan skriver de dato i USA?
Nyttige lenker