Hjem > H > Hvordan Overføre Innhold Fra Gammel Til Ny Iphone?

Hvordan overføre innhold fra gammel til ny iPhone?

Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.

Les mer

Deretter, hvor finner man restriksjoner på iphone?

Apple har egne innstillinger for å begrense eller sperre tilgang til bestemte apper og funksjoner på iPad eller iPhone under noe som kalles for «Restriksjoner» - også kjent som foreldrekontroll. Gå til Innstillinger > Generelt > Restriksjoner. Trykk på Aktiver restriksjoner for å skru på funksjonen. Deretter, er apple kundestøtte gratis? Kontakt Apples kundestøtte

Mac, iPhone, iPod, iPad, og Apple TV-kunder som er innenfor dekningsperioden på 90 dager fra kjøpsdatoen, har tilgang til gratis teknisk telefonsupport.

Hvordan logge av Apple ID restriksjoner?

Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere, trykker du på Innstillinger > [navnet ditt]. Rull nedover og trykk på Logg av. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og trykk på Slå av. Hvordan Slå av foreldrekontroll iPhone? Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid. Trykk på Innhold og personvern. Oppgi sikkerhetskoden hvis du blir bedt om det. Under Tillat endringer velger du funksjonene eller innstillingene du vil tillate endringer i, og deretter velger du Tillat eller Ikke tillat.

Så, hvordan overføre innhold fra gammel til ny mobil?

Hvordan overfører jeg informasjon fra min gamle enhet til min nye...

  1. 1 På din gamle enhet, gå til «Play Store» og søk etter «Smart Switch».
  2. 2 Etter at appen er installert på din gamle enhet, går du til Innstillinger på din nye enhet.
  3. 3 Du bør nå ha fått en liste over innholdet du vil sende til din nye enhet.
Også, hvordan overføre fra gammel til ny telefon? nye

Hvis du ikke har en kabel:
  1. Trykk på Har du ingen kabel? Ok.
  2. Trykk på En sikkerhetskopi fra en Android-telefon.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å kopiere dataene dine.

Ta dette i betraktning, hvordan synkronisere to iphoner?

Forsikre deg først om at du er logget inn på den samme Apple ID-kontoen på begge enhetene, og sørg for at begge enhetene har wifi slått på. I iCloud-delen av Innstillinger-appen ser du en liste over apper som kan synkroniseres på tvers av alle enhetene dine, og du kan slå synkronisering på eller av for hver enkelt. Hvordan skru av restriksjoner på iPad? Du kan også gå til Innstillinger > Skjermtid > Innhold og personvern og trykke på Tillatte apper. Deretter fjerner du markeringen for iTunes Store og Nettbokhandel. Sørg for at du velger en sikkerhetskode som er forskjellig fra koden du bruker til å låse opp enheten.

Hva er begrenset tilgang på iPhone?

Begrenset tilgang begrenser enheten din til en enkelt app og lar deg styre hvilke funksjoner som er tilgjengelige. Du kan slå på Begrenset tilgang når du lar et barn bruke enheten din, eller du kan gjøre det når utilsiktede bevegelser kan forstyrre deg.

By Broome Cilva

Hvordan skifte språk på Apple TV Viaplay? :: Hva betyr Black Week?
Nyttige lenker