Hjem > K > Kan Man Slette En Tekstmelding?

Kan man slette en tekstmelding?

Metode 1: Slett en enkelt tekstmelding på Android

Start Meldinger-appen, åpne meldtråden inneholder SMS-en for å slette. Trinn 2. Hold den uønskede tekstmeldingen og trykk på "Papirkurv" -ikonet eller "Slett". Hvis du blir bedt om det, trykker du på "Slett" for å bekrefte det.

Les mer

Kan man slette Meldinger som er sendt?

For å slette en melding permanent, trykk og hold på meldingen helt til «Delete»-valget dukker opp. Deretter kan du selv velge om du vil slette den fra din enhet, eller fra begge sine enheter. Hvordan beholde Meldinger på iPhone? Hvis du vil beholde meldingene dine i en viss periode, går du til Innstillinger, trykker på Meldinger og deretter på Behold meldinger. Deretter velger du hvor lenge du vil beholde meldingene dine.

Hvordan finne gamle SMS på iPhone?

Gjenopprett tapte SMS-er fra iTunes Backup –iPhone datagjenoppretting innhenter tapte SMS-er fra tidligere sikkerhetskopiering via iTunes. Gjenopprett SMS fra iCloud – dersom du sikkerhetskopierer SMS-ene dine via iCloud, vil programvaren tilby gjenoppretting av tekstmeldingene dine fra iCloud. I forhold til dette, hvorfor måne ved beskjeder? Ikke forstyrr

Ved å aktivere Manuelt blir innkommende anrop og varsler satt til lydløs når skjermen er låst, og det vises et månesymbol i statuslinjen.

Kan man slette en Messenger beskjed?

For å slette meldingen må du først åpne chatteboblen. Ved siden av meldingen du har skrevet i en samtale er det tre ikoner: en for emoticons, en for å dele, og en med tre vertikale prikker. Klikk på disse prikkene, så får du opp flere valg. Her kan du velge å klikke på «Fjern», så slettes meldingen. Angående dette, hvor er arkiv på messenger? Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med den personen. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chatter. Trykk på Arkiverte chatter.

Hvor er innboksen på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Sider, og gå deretter til siden din. Trykk på Innboks øverst på siden. Deretter, hva er en meldingsforespørsel? Hvis noen som du ikke har kontakt med på Facebook sender deg en melding, får du en meldingsforespørsel. Når du svarer på en meldingsforespørsel blir du koblet til personen som sendte forespørselen, og du kan dermed se alle medier de har sendt til deg.

Og et annet spørsmål, hvordan lese meldinger i messenger uten at avsender ser det?

Slik åpner du Messenger-meldinger uten at det synes

  1. Åpne Messenger-appen (men ikke gå inn på selve meldingen).
  2. Sett deretter telefonen i flymodus, men ikke lukk Messenger-appen når du gjør det – bare svei opp nederst på skjermen for å få opp verktøysfeltet, og sett på flymodus derfra.
  3. Nå kan du gå inn og lese meldingen.

By Darleen Romanelli

Kan jeg returnere bil? :: Hvordan fjerne app fra Appbibliotek?
Nyttige lenker