Hjem > H > Hva Er Bankid?

Hva er BankID?

BankID er en personlig og enkel elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet. I den fysiske verden identifiserer du deg med pass, førerkort eller bankkort. I den elektroniske verden kan du bruke din BankID for å bekrefte hvem du er.

Les mer

Hvordan får jeg BankID på mobil?

For å logge deg inn med BankID på mobil fyller du inn mobilnummer, fødselsdato og får et referanseord som du også vil motta på mobilen. Sjekk at referanseordet stemmer overens med det du får på mobilen og bekreft deretter med PIN-kode. Følgelig, hvordan få bankid uten brikke? BankID-appen er praktisk når du ikke har med deg kodebrikken og skal logge deg på steder der BankID på mobil ikke er tilgjengelig, eller dersom det er problemer med pålogging for BankID på mobil av forskjellige årsaker. Husk å spare på kodebrikken, du trenger den når du bytter mobiltelefon, for eksempel.

Hvordan opprette fullverdig Vipps?

Foreldrene er fortsatt sjefen og må godkjenne at man kan opprette profil og om man kan sende penger. De har også fullt innsyn i transaksjonene i nettbanken. For å opprette Vipps må man ha en bankkonto og et norsk mobiltelefonnummer. Hvordan få fullverdig Vipps? Når barnet ditt fyller 15 år får han eller hun mulighet til å opprette en fullverdig Vipps uten foreldrekontroll, så lenge barnet har et betalingskort (Visa- eller Mastercard).

Hva koster det å vippse 20000?

Det koster ingenting å vippse penger til venner så lenge beløpet er 5000 kr eller under. Skal du vippse 5001 kr eller mer, koster det 1 % av beløpet. Skal du vippse penger til lag, foreninger og bedrifter er dette gratis uansett beløp. Ta dette i betraktning, hvorfor får jeg ikke oppdatert vipps? Vipps benytter seg av Google Play Services. Vipps vil derfor ikke fungere på telefoner som ikke har Play Store/Play Services. Dersom Android-telefonen din har Play Store kan du bruke Vipps.

Hvordan laste ned Vipps på Huawei?

Gå inn på på App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Søk opp Vipps. Oppdater appen der, så fungerer alt som normalt igjen. Og et annet spørsmål, hvordan få vipps 15 år? Barn kan ikke opprette en profil uten foreldrenes hjelp, barnets profil hører til foreldrenes, og foreldrene bestemmer om barnet skal få sende penger til andre, eller kun motta penger. Les mer om Vipps under 15.

Ta dette i betraktning, hvordan få bankid utenlandsk statsborger?

Utenlandske statsborgere som ikke har norsk pass kan fremvise alternativ dokumentasjon, som oppholdskort i tillegg til pass.

By Felike Weigand

Hvordan tillate apper? :: Er Viaplay i Altibox?
Nyttige lenker