Hjem > H > Hvilken Lader Bruker Iphone?

Hvilken lader bruker iPhone?

Du kan bruke enten en USB-A-til-Lightning-kabel eller den nyere USB-C-til-Lightning-kabelen med iPhone.

Les mer

Og et annet spørsmål, kan man lade iphone 13 med vanlig lader?

Lad iPhone 13 med en gammel lader

Som tidligere iPhones har iPhone 13 en Lightning-port for lading. Hvis du har en gammel iPhone, kan du bruke en eksisterende Lightning-til-USB-A-kabel med den konvensjonelle USB-A-strømadapteren for å lade iPhone 13.
Også, kan iphone 12 lades med gammel lader? Ladekabel fra USB-C Lyn vil ikke hjelpe deg mye hvis du ikke har hatt en enhet tidligere Apple med plugglader USB-C som du kan bruke til iPhone 12. Du må kjøpe en ny lader og være veldig forsiktig med den må oppfylle standardene Apple og å være MFi.

Kan man bruke samme lader til iPhone og iPad?

Apples supportsider informerer om at USB-strømadapteren (laderen) kan brukes til både iPhone og iPod. «Selv om disse USB-strømadapterne er laget for bruk med iPad, kan du bruke dem til å lade alle iPhone- og iPod-modeller ved å koble dem til med en Lightning til USB-kabel eller 30-pinner til USB-kabel.» Man kan også spørre hva slags lader bruker iphone 12? MagSafe-laderen er laget for rask og effektiv lading av iPhone 13-modeller, iPhone 12-modeller og MagSafe-tilbehør fra Apple. Når du lader en Qi-kompatibel enhet uten MagSafe med en MagSafe-lader, reduseres strømforsyningen, og ladingen kan gå tregere enn på en vanlig Qi-lader.

Hvilke iPhone støtter hurtiglading?

Du kan hurtiglade iPhone 8 og nyere opptil 50 prosent på rundt 30 minutter. Hurtiglading fungerer når du bruker en Apple USB-C-til-Lightning-kabel og en av disse strømadapterne: 18-watts, 20-watts,2 29-watts, 30-watts, 61-watts, 87-watts eller 96-watts USB-C-strømadapter fra Apple. Så, hvordan lade iphone best mulig? hvorlades

Derfor anbefaler vi følgende:

  1. Ikke lad batteriet helt opp eller helt ut – lad det til rundt 50 %.
  2. Slå av enheten for å unngå at mer av batteriet brukes.
  3. Plasser enheten på et kjølig, fuktfritt sted der temperaturen er under 32 °C.

Hvor lang tid tar det å lade iPhone 13?

Den er kapabel til å lades 99 prosent opp på 30 minutter. Omtrent tre ganger så raskt som Apple sin nye toppmodell bruker på å fullades. Hvorfor følger det ikke med lader iPhone 12? Selskapet begrunner avgjørelsen med at det bidrar til å redusere karbonutslipp. Det gjør eskene mindre og lettere, og gjør at Apple kan frakte 70 prosent flere av dem per pall. Endringen gjelder ikke bare nye iPhone 12, men også de eldre modellene Apple fremdeles har i sortimentet; iPhone SE, iPhone 11 og iPhone Xr.

Hvordan lade iPhone 12?

Lad trådløst

  1. Koble laderen til en strømkilde.
  2. Plasser laderen på en plan flate eller et annen sted som er anbefalt av produsenten.
  3. Plasser iPhone på laderen med skjermen opp.
  4. Ladingen skal starte noen sekunder etter at du legger iPhonen på den trådløse laderen.

By Marna Trivett

Når er 02800 åpent? :: Kommer iPhone med USB C?
Nyttige lenker