Hjem > H > Hvorfor Får Jeg Ikke Opprettet Bankid På Mobil?

Hvorfor får jeg ikke opprettet BankID på mobil?

Får du ikke til å bruke BankID på mobil kan du forsøke følgende: La mobilen være avslått i minst ett minutt, ta ut og inn SIM-kort, og prøv på nytt. Se etter oppdateringer til mobilen. Hvis du finner en tilgjengelig oppdatering, last den ned og slå så telefonen av og på.

Les mer

Hvor lang tid tar det å få BankID?

Hvor lang tid tar det før jeg får BankID? Normalt vil det ta opptil tre virkedager før den mindreårige vil få tilgang til å bestille BankID i nettbanken, etter at foreldrene/vergene har gitt sitt samtykke. Har andre land BankID? Det finnes tilsvarende løsninger i Sverige, Finland, Tyrkia, Slovenia, Spania, for å nevne noen. Det finnes ingen kjente tilfeller av sikkerhetsbrudd i disse løsningene.

Hvem leverer BankID?

Forhandlere av BankID

  • Ambita. Ambita er spesialist på eiendomsinformasjon.
  • Assently. Assently tilbyr løsninger for elektroniske underskrifter og identitet.
  • Criipto. Criipto tilbyr BankID som en tjeneste.
  • Entersekt.
  • Intility.
  • NETS.
  • New Technology Consulting.
  • Scrive.
Man kan også spørre hvem har ansvar for bankid? BankID-avtalen du inngår med banken din har en ansvarsbegrensning dersom BankID brukes til annet enn disponering av konto. Her er det en grense for bankens ansvar som utsteder av BankID på 100 000 kroner.

Hvordan gjenåpne BankID?

Hvis din BankID er sperret, må du ta kontakt med banken din for å få åpnet den igjen. Ettersom du ikke får logget deg inn i nettbanken uten BankID, må du ta kontakt på telefon eller oppsøke banken. Det finnes ingen måte å åpne en sperret BankID igjen uten hjelp fra banken. Hvordan lage passord til BankID? Ditt personlig passord til BankID endrer du mens du logger inn med BankID i menyen oppe til høyre i BankID-ruta. Velg Endre passord. Du kan også logge inn på Min BankID på bankid.no/privat for å endre passord. Husk å lage et passord som du ikke bruker andre steder, da er du trygg.

Du kan også spørre hvordan aktivere bankid app?

Du kan enkelt ordne dette uten kodebrikken slik:

  1. Last opp BankID-app på ny telefon.
  2. Aktivér BankID-app på ny telefon med BankID-appen på din gamle telefon. Husk å velge "Kodebrikke" når du skal aktivere, og husk at du må ha internett på begge telefonene.
  3. Nå er BankID-appen klar på din nye telefon.
Følgelig, hvordan aktivere bankid brikke? For å logge inn i nettbanken første gang, må du taste inn personnummer, sikkerhetskode fra brikken og tilslutt personlig kode. Førstegangspassord vil du motta fra banken som har utstedt BankID-brikken din.

Ta dette i betraktning, hvordan bli kunde uten bankid?

Hvordan blir jeg kunde uten BankID? Dersom du ønsker å bli kunde hos oss, men ikke har BankID kan du likevel bli kunde med pass. Avtalen vil da bli sendt til deg i en rekommandert sending. Denne må hentes ut på postkontor eller post i butikk innen 10 dager.

By Avelin Chiphe

Hvordan olje i øret? :: Er BankID norsk?
Nyttige lenker