Hjem > H > Hvordan Dele Skjerm Fra Iphone Til Chromecast?

Hvordan dele skjerm fra iPhone til Chromecast?

Fremgangsmåte for å speile iPhone-skjermen til Chromecast

  1. Koble iPhone og Chromecast til samme Wifi-nettverk.
  2. Installer Google Hjem app, aktiver Bluetooth og konfigurer enheten.
  3. Åpne videoen du vil caste, og trykk på Cast-knapp.
  4. Velg Chromecast, og Google begynner å streame innholdet til Chromecast-enheten.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan caste skjermen?

For å caste skjermen din åpner du ganske enkelt Chromecast-appen, trykk på menyen og velg «Cast skjermen». Dermed kan du vise alt som foregår på mobilskjermen din på TV-en. Også, hvordan resette chromecast? Fra Chromecast-enheten

  1. Sørg for at Chromecasten er koblet til TV-en, og hold knappen på Chromecasten inne i minst 25 sekunder eller til den lysende LED-lampen på Chromecasten begynner å blinke rødt.
  2. Når LED-lyset begynner å blinke hvitt og TV-en ikke viser noe bilde, slipper du knappen. Da blir enheten startet på nytt.

Hvordan få NRK på Chromecast?

For å kunne se video fra NRK TV på TV-skjermen din via Chromecast må du først installere en plugin til Chrome på PC-en din: Google Cast. Pluginen er tilgjengelig for alle Chrome-versjoner på Windows, Mac og andre desktop-operativsystem. Hvordan bruke Chromecast på Viaplay? Logg inn på Viaplay og velg det du vil se på. Når du er innlogget på Viaplay ser du et Chromecast-ikon i høyre hjørne, der du kan koble til enheten din til Chromecast. Om du skal se på et program med undertekster eller på et annet språk enn standardvalget, skal du velge språket før du kobler enheten til Chromecast.

Hvordan få Chromecast på TV fra mobil?

Åpne en Chromecast-kompatibel app på den enheten du vil caste fra – som YouTube, Spotify eller Telia Play. Trykk på casting-symbolet (bilde), og velg navnet på enheten du vil caste til – og vips starter castingen av seg selv. Når du er koblet til Chromecast, skifter cast-ikonet farge. Hvordan bruke Chromecast fra mobil til TV? Cast fra Chromecast-kompatibler apper til TV-en

  1. Sørg for at mobilenheten, nettbrettet eller datamaskinen du vil caste fra, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Chromecasten eller TV-en med Chromecast innebygd.
  2. Åpne en Chromecast-kompatibel app.
  3. Trykk på cast-ikonet.
  4. Trykk på enheten du vil caste til.

Også, hvordan koble chromecast til smart tv?

Hvordan koble til Chromecast? Først kobler du Chromecast til en HDMI-port i TV-en din, og så må den få tilgang til strøm. Dette gjør du enten ved å plugge inn den medfølgende USB-kabelen inn i en USB-port på TV-en (dersom TV-en din har en slik), eller koble strømadapteren til en stikkontakt. Hva er Tilgangspunktisolering? Wi-Fi-nettverkskonfigurasjonen din hindrer enheter i å kommunisere med Chromecast. For å løse dette problemet må du deaktivere isoleringen av tilgangspunktet – også kjent som klientisolering – på ruteren.

Tilsvarende, hvordan bruke innebygd chromecast?

Konfigurer TV-en med Chromecast innebygd via

  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som TV-en eller skjermen med Chromecast innebygd.
  2. Installer Google Home-appen.
  3. Åpne Google Home-appen .
  4. Følg trinnene.
  5. Konfigureringen er ferdig.

By Tomkins Schindewolf

Hvordan koble Chromecast til Smart TV? :: Kan man bruke Chromecast fra PC?
Nyttige lenker