Hjem > H > Hva Er Forskjell På Apple Watch 6 Og Se?

Hva er forskjell på Apple Watch 6 og se?

Apple Watch SE har hakket mindre prosessorkraft enn Apple Watch Series 6 – men det har ifølge anmelderne lite å si i hverdagen: Dette er en nemlig en fantastisk smartklokke, bare til en litt lavere pris. Apple Watch SE kommer i tre farger i aluminium, og har skjerm av Ion-X-glass.

Les mer

Hvordan bade med Apple Watch?

Start en svømmeøkt

Trykk på Digital Crown og sideknappen samtidig for å ta en pause og fortsette svømmingen. Når du starter en treningsøkt med svømming, låser Apple Watch automatisk skjermen med Undervannslås for å unngå at den registrerer trykking utilsiktet.
Hva er forskjellen på Apple Watch 5 og se? Den største forskjellen på series 5, series 6 og Apple Watch SE finner du under selve klokka. Her skjuler det seg ulike helsesensorer i alle tre, der series 6 har den mest avanserte, og SE-klokka har den enkleste.

Og et annet spørsmål, hva er vanndråpen på apple watch?

Vannlås er på og skjermen reagerer ikke når du trykker. Vri på Digital Crown for å låse opp Apple Watch. Vanndråpe-symbolet vises kun på Apple Watch Series 2 eller nyere og Apple Watch SE. Så, hvor mange grader tåler apple watch? Apple Watch er konstruert for å fungere best i omgivelsestemperaturer mellom 0 og 35 °C og bør oppbevares i en omgivelsestemperatur mellom -20 og 45 °C. Apple Watch bør for eksempel ikke ligge i solen uten tilsyn i lange perioder eller etterlates i bilen på varme dager.

Hvilken Apple Watch anbefales?

1 plass og 2 plass: Apple Watch SE vant best i test prisen i vår smartklokke test 2022. Dette er en innovativ klokke som du garantert får stort utbytte av. En stor og brukervennlig skjerm er blant noen av fordelene denne klokken byr på. Nummer to i vår oppdaterte samletest, ble Apple Watch 6. Er det verdt å kjøpe Apple Watch? Apple Watch Series 7 – En super treningsklokke. Er du først og fremst ute etter en treningsklokke som måler det den skal med høy presisjon, både når det kommer til puls og GPS-data, som tross alt er de to viktigste dataene en pulsklokke registrerer, så er Apple Watch Series 7 et meget godt valg.

Man kan også spørre hvilken apple watch bør jeg velge?

Apple Watch 7 er en smartklokke i toppklassen. Den byr egentlig på mer av det samme som forgjengeren, ettersom den ikke er så veldig ulik Apple Watch 6. Den har i bunn og grunn den samme prosessorbrikken og få nye funksjoner, men de få nyhetene Apple Watch 7 har kommet med er nyttige. Følgelig, kan apple watch brukes i vann? Apple Watch Series 1 og Apple Watch (første generasjon) er motstandsdyktige mot sprut og vann, men det anbefales ikke å holde Apple Watch Series 1 og Apple Watch (første generasjon) under vann. Apple Watch Series 2 og nyere kan brukes ved aktiviteter i grunt vann, som å svømme i et basseng eller i havet.

Dessuten, hva betyr skru på digital crown?

Digital Crown er som iPhone-hjemmeknappen, men på Apple Watch. Uansett hva du har på skjermen, kan du med et enkelt klikk gå tilbake til startskjermen.

By Marthena

Hvor er digital Crown? :: Hva er forskjellen mellom Apple Watch 5 og 6?
Nyttige lenker