Hjem > K > Kan 10 Åringer Ha Snapchat?

Kan 10 åringer ha Snapchat?

Det er 13 års aldersgrense på tjenester som Snapchat, Instagram, Facebook, TikTok og andre sosiale medier fordi man ikke vil at de skal samle inn personlig informasjon om deg som barn. Er du under 13 år kan du likevel opprette en profil på sosiale medier om foreldrene dine sier det er greit.

Les mer

Hvordan laster man ned Snapchat?

Går inn på App Store og skriv inn Snapchat i søkefeltet. Der vil du finne et gult symbol med et hvitt spøkelse. Velg denne appen og trykk “ last ned”. Etter litt tid er appen lastet ned, og du kan trykke “åpne”. Derav, hvem kan bruke snapchat? Hvem kan bruke Tjenestene

Ingen under 13 år har lov til å opprette en konto eller bruke Tjenestene. Hvis du er under 18 år gammel, kan du kun bruke Tjenestene med samtykke fra din forelder eller verge.

Er Snapchat trygt for barn?

Appen i seg selv er harmløs, men som alle andre flater for digital kommunikasjon, kan teknologien misbrukes og være en kanal for nettmobbing. Noen kan også bruke Snapchat til å dele innhold som ikke er bra, og kanskje til og med ulovlig. Med enkle grep kan man redusere risikoen i appen og gjøre den mer barnevennlig. Hva betyr 12+ aldersgrense? De aller fleste sosiale medier har 13 års aldersgrense. Når det står 12+ betyr det egentlig fra 13 år og oppover.

Ta dette i betraktning, hva er farlig med snapchat?

Det er ikke noe farlig med å bruke Snapchat. Men dessverre blir tjenesten ofte referert til som «sexting-appen». Det vil si å sende nakenbilder eller avslørende fotografier. Det er ikke noe håndfast som viser at Snapchat er verre enn andre tjenester når det gjelder dette. I forhold til dette, hvordan legge til i snap? For å få opp disse valgmulighetene, må du åpne appen, trykke på spøkelset (øverst i midten på skjermen) og «Legg til venner»:

  1. Legg til med Brukernavn: Skriv brukernavnet på personen du ønsker å legge til som venn.
  2. Legg til med Snapcode: Ta et skjermbilde av en brukers Snapcode.

Man kan også spørre hvordan legge ut bilder på snap?

Slik gjør du det:

  1. Sveip til høyre på personen du vil sende et bilde til:
  2. Trykk på den gule knappen, som tar deg til kameraet:
  3. Trykk på den lille knappen nederst i høyre hjørne, i stedet for å ta et bilde:
  4. Og vips kan du lime inn bilder fra galleriet ditt til en venn:
Du kan også spørre hvordan få snapchat på mobil? Last ned og registrer deg:
  1. Appen kan lastes ned gratis til iPhone (App Store) eller Android (Google Play).
  2. Når du har installert Snapchat på din mobil, åpner du appen, og trykker på “Registrer deg” for å opprette en ny konto.
  3. Etter at du har verifisert kontoen din, kan du legge til venner fra adresseboka din.

Ta dette i betraktning, hvem eier bildene på snapchat?

«For alt innhold som du sender til Tjenestene annet enn Offentlig Innhold, gir du Snap Inc. og våre tilknyttede selskap en verdensomspennende, vederlagsfri, underlisensierbar og overførbar lisens til å være vert, lagre, bruke, vise, reprodusere, modifisere, tilpasse, redigere, publisere og distribuere innholdet.

By Talie Giraldo

Hva bruker man Snapchat til? :: Hva dekker Trafikkforsikringen Hvis du har skyld i et trafikkuhell?
Nyttige lenker