Hjem > H > Hva Bruker Man Snapchat Til?

Hva bruker man Snapchat til?

Snapchat er en meldingstjeneste hvor man deler bilder og videoer, kalt snaps, med kontakter. Det som skiller Snapchat fra andre meldingstjenester er at bildene og videoene kun er tilgjengelig en kort stund.

Les mer

Hvorfor er det 12 års grense på Snapchat?

Det er fordi firmaene bak plattformene ikke har lov til å samle inn og lagre personlig informasjon om noen under 13 år. Så barn som er 9-10 år og har Snapchat, skal ha fått lov av foreldrene sine til å opprette profil, ellers er det brudd på reglene til Snapchat. Hvor mange barn har Snapchat? 80 prosent av alle barn og unge i alderen 9-18 år bruker Snapchat. Foto: Mia Oshiro Junge, NTB scanpix (ill.) 3395 barn og unge over hele landet har svart på Medietilsynets årlige undersøkelse «Barn og medier».

Hva er aldersgrense på TikTok?

Dette er en tjeneste som har blitt populær blant barn og unge. TikTok lar deg mime og synge til kjente poplåter, lage stilige videoer og dele disse med andre på internett. I tillegg har tjenesten en chatte-funksjon, og muligheten for å kommentere på det andre har delt. Tjenesten har en aldersgrense på 13 år. Man kan også spørre hva er aldersgrenser? Aldersgrense er en lov, regel eller anbefaling som forteller hvor mange år en person må være for å oppnå en rettighet eller få tilgang til noe.

Så, hva er aldersgrensen på james bond?

Sjanger: Action / Thriller. Regi: Cary Joji Fukunaga. Nasjonalitet: USA, 2019. Aldersgrense: 12 år. Hva er aldersgrensen på treningssenter? De fleste treningssenter i Norge har aldersgrense 16 år. Vi får spørsmål fra foreldre som ønsker at barna skal få benytte seg av treningssenter, men som blir avvist. Ofte er svaret fra treningssentrene at unge under 16 år ikke bør styrketrene fordi det kan påvirke vekst og utvikling negativt.

Blir snapper lagret?

Den skiller seg fra andre delingstjenester ved at bildene ikke lagres i mobilen din og tar opp plass. Daglig blir det sendt opp mot 400 millioner bilder gjennom tjenesten. Tilsynelatende en trygg tjeneste om du vil sende private bilder, men det finnes flere måter å lagre mottatte bilder på. Tilsvarende, hvor lenge lagres snapchat bilder? Bilder som blir sendt på snap blir lagret på Snapchat sine servere i en kort periode, men blir slettet derfra så fort den andre parten har åpnet bildet. Det samme skal i følge Snapchat gjelde bilder og meldinger som er sendt i en en-til-en chat på Snapchat.

I forhold til dette, hvorfor ikke snapchat til barn?

Innholdet som dukker opp er algoritmestyrt basert på annet innhold man følger, liker, og så videre. Barn og unge kan bli utsatt for innhold her som er ment for en eldre målgruppe. Les mer om dette her. Snapchat har også noe som kalles «snap map».

By Rigdon

Hva er kjøperbeskyttelse? :: Kan 10 åringer ha Snapchat?
Nyttige lenker