Hjem > K > Kan Man Bruke Presentkort På Vinmonopolet?

Kan man bruke presentkort på Vinmonopolet?

Gavekortet kan kun benyttes som betalingsmiddel hos Vinmonopolet. Kortet er gyldig i tre år fra utstedelse/siste bruksdato, gjenværende beløp vil bli slettet.

Les mer

Kan man bruke gavekort på alkohol?

Hvis ikke det er slik at senteret eller matbutikken har egne regler om at gavekort ikke kan brukes til alkohol. Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette. Hvor gjelder Universal Presentkort? Gavekortet som kan brukes overalt

Universal Presentkort er et universalgavekort som kan brukes i over 5500 butikker over hele landet. Gavekortet kan brukes i de fleste bransjer – fra barneutstyr, bøker og bil, til klær, interiør, elektronikk og opplevelser som restauranter og hotell.

Så, kan presentkort brukes på nett?

Du kan betale med BankAxess, Visa eller Mastercard på nettet. I butikken tar bankterminalene kun i mot bankkort. Derav, kan man kjøpe gavekort på vinmonopolet? Du kan kjøpe gavekort i alle våre butikker og i nettbutikken. Verdien bestemmer du selv. Det er ingen aldersgrense på kjøp av gavekort.

Hvor kan jeg bruke gavekort?

Dittgavekort.no er et felles gavekort for Olav Thon Gruppen, som kan brukes på alle kjøpesentre i Amfi og Thon Eiendom, og alle Thon Hotels i hele Norge. Du kan også bruke gavekortet på restauranten som er tilknyttet Thon Hotels. Du kan også spørre kan man få pengene tilbake for et gavekort? Gavekortene er gyldige i 3 år hvis det ikke står noe annet. Hvis du ikke handler for hele summen på kortet, kan vanligvis ikke få kontanter tilbake, men en tilgodelapp.

Tilsvarende, er det lov til å lodde ut alkohol?

Alkohol som premie eller gevinst i konkurranser er forbudt. Forbudet gjelder både ferdighetskonkurranser og konkurranser der utfallet beror på tilfeldighet. Bestemmelsen tar blant annet sikte på utlodding. Bruk av for eksempel terningkast er utlodding, men utloddingen må gjelde selve den alkoholholdige drikken. Deretter, kan man kjøpe nytt gavekort med gavekort? Gavekortet kan bare brukes én gang

Andre gavekort kan bare brukes én gang. Dette er for så vidt ikke noe problem hvis brukeren tilbys tilgodelapp eller kontanter på et eventuelt overskytende beløp.

Man kan også spørre kan presentkort brukes på rema 1000?

Slik fungerer gavekort:

REMA 1000-gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i alle REMA 1000 sine butikker over hele landet. Gavekort finnes med verdi på 200, 500 og 1000 kroner.

By Simsar

Hvilke Samsung telefoner støtter trådløs lading? :: Kan man bruke Universal Presentkort på Vinmonopolet?
Nyttige lenker