Hjem > K > Kan Man Bruke Universal Presentkort På Vinmonopolet?

Kan man bruke Universal Presentkort på Vinmonopolet?

Kortene fra Universal presentkort og dittgavekort.no dekker flest butikker. Felles for gavekortene er at de ikke kan brukes på Vinmonopolet, så vil du gi god drikke i julegave, må du velge Polets gavekort som gjelder i alle deres butikker i hele Norge.

Les mer

Folk spør også kan man bruke presentkort på vinmonopolet?

Gavekortet kan kun benyttes som betalingsmiddel hos Vinmonopolet. Kortet er gyldig i tre år fra utstedelse/siste bruksdato, gjenværende beløp vil bli slettet. Kan man bruke presentkort på Elkjøp? Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no. Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan benyttes både i butikk og online.

I forhold til dette, hvor kjøper man mastercard gavekort?

Paygoo Prepaid MasterCard® Gift kan kjøpes hos Narvesen, 7-Eleven og YX/7-Eleven. Kort som er forhåndsinnlastet med 500 kr, kan også kjøpes på Circle K, Coop og butikker i Norgesgruppen – finn din nærmeste forhandler her. Paygoo Prepaid MasterCard® Gift can be used online and in any store that accepts MasterCard. Man kan også spørre kan man kjøpe gavekort på vinmonopolet? Du kan kjøpe gavekort i alle våre butikker og i nettbutikken. Verdien bestemmer du selv. Det er ingen aldersgrense på kjøp av gavekort.

Hvordan bruke coop gavekort?

Hvordan brukes gavekortet? - Enkelt å gi, fint å få!

  1. Velg gavekort i en av Coops butikker.
  2. Betal og aktiver kortet i kassen. (Gavekort på opplevelser, restaurant og velvære aktiveres her)
  3. Gavekortet er klart til bruk.
Folk spør også kan gavekort spores? Et gavekort er ikke personlig og kan ikke spores til den enkelte.

Tilsvarende, kan man bruke gavekort på alkohol?

Hvis ikke det er slik at senteret eller matbutikken har egne regler om at gavekort ikke kan brukes til alkohol. Vinmonopolet selger egne gavekort, som da kun kan brukes på vinmonopolet, så du kan jo eventuelt ønske deg dette. Og et annet spørsmål, hvordan betale med gavekort på ticket? Elektroniske gavekort kan legges inn som betaling på Ticket.no. Gavekort i papir kan kun innløses i våre butikker. Dersom du har et reisegavekort i papir og ønsker å betale en reise bestilt på Ticket.no, trenger du å kontakte Ticket via telefon eller i butikk.

Man kan også spørre er ticket no sikkert?

Ticket arbeider med de nyeste og sikreste versjonene av betalingsløsninger som finnes på markedet og som oppfyller alle krav for sikker betaling på internett. Du kan alltid betale trygt med kort via internett.

By Aggi

Kan man bruke presentkort på Vinmonopolet? :: Kan man dimme Philips hue?
Nyttige lenker