Hjem > H > Hva Betyr Tfi?

Hva betyr TFI?

Dette tverrfaglige innsatsteam og samarbeidssystemet, forkortet til TFI, er for barn og unge fra 0-16 år og deres familier hvor det er behov for drøfting, råd og veiledning om et barn.

Les mer

Hva er Kdg?

KDG står for Kommunal Digital Gestalt og er Kristiansund kommune sin digitale strategi. KDG skal i realiseres i tidsrommet 2018-2021. Hva betyr ig på Snapchat? I dette tilfellet betyr det sannsynligvis "I guess". Likevel kan det variere fra plass til plass hva en forkortelse betyr, og betydningen kan endre seg over tid. Hvis du er usikker, kan du spørre den som skrev det om hva det betyr.

Hva er DMAX på betong?

Dmax (største kornstørrelse): Gulv- og veggbetongene har Dmax på 16, mens garasjegulvbetongene har Dmax på 22. Redusert steinmengde: Gulv- og veggbetongene leveres med 25 % redusert steinmengde. Garasjegulvbetongen leveres med 15-25 % redusert steinmengde. Fiber: Alle betongene kan leveres med fiberarmering. Også, hva betyr iks på snap? Dersom noen skriver "Ik" på snap, kan det kan bety "i know", altså "jeg vet". En annen forkortelse som er lignende, kan være "iks" som kan stå for "ikke sant".

Deretter, hva er ait?

En forklaring kan være at det er slang for "Alright" på engelsk. "Alright" betyr okei. Dersom den forklaringen ikke passer med måten vennene dine bruker ordet, vil jeg anbefale deg å spørre dem. Hva betyr Nwi? Nic Waals Institutt er en barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk som gir et behandlingstilbud til barn og ungdom i alderen 0 - 18 år og gravide i Oslo kommune. Instituttet har ansvaret for bydelene: Gamle Oslo, Grünerløkka, St. Hanshaugen og Vestre Aker.

Og et annet spørsmål, hva er forkortelsen for ig?

En igangsettingstillatelse er del to av en totrinnsøknad som avklarer hvem og hvordan tiltaket skal gjøres. Denne forkortes ofte som IG. Og et annet spørsmål, hva betyr ksb snap? Vi har sjekket Urban Dictionary og der står det at "ksb" står for "Kick some butt" eller "Kool story bro". Håper dette var til hjelp for deg!

Så, hva betyr ft på snap?

Det betyr at vennene dine kanskje spør om du vil videochatte når de sender «ft». Hvis det står «ft.» betyr det feat/ featuring.

By Simon Goynes

Hva er tilsetningsstoffer i betong? :: Hvordan komme seg til Stiklestad?
Nyttige lenker