Hjem > E > Er Firi En Wallet?

Er Firi en wallet?

Dine digitale lommebøker hos Firi

På samme måte som at vi har kontanter i en lommebok, lagres kryptovaluta i en såkalt wallet (digital lommebok). Hos Firi får du som kunde automatisk tildelt din personlige adresse, som fungerer som lommebøker for alle kryptovalutaene som tilbys hos oss.

Les mer

I forhold til dette, er binance lovlig i norge?

Ja, du kan handle på Binance fra Norge. Du kan bruke VISA for å kjøpe kryptovaluta umiddelbart eller du kan benytte deg av bankoverføring når du handler på Binance fra Norge. Kan jeg bruke Binance i Norge? Binance stanser handel og betaling med norske kroner, dropper de norske nettsidene og vil ikke lenger ha noen offisiell kommunikasjonskanal på norsk. Kuttene kommer etter at Finanstilsynet tidligere denne måneden sendte et brev til selskapet.

Så, kan man ta ut penger fra bitcoin?

En av dem er et salg av Bitcoin på en børs som kjøperen er villig til å betale et visst beløp for . Deretter kan midlene som er lagret på børsen eller i lommeboken overføres til kontoen ved å bestille en overføring i børssystemet. Et annet alternativ er ta ut midler i en minibank ved hjelp av BLIK-betalinger . Deretter, hvordan selge bitcoin norge? Slik kjøper og selger du Bitcoin

  1. Det første du må gjøre er å gå til Coinbase.com, som er en av de største ”børsene” for kjøp og salg av bitcoins.
  2. Når kontoen din hos Coinbase er validert kan du begynne å kjøpe bitcoins for første gang.
  3. Det neste du bør gjøre er å opprette en bitcoin-lommebok.

Hvordan selge Ethereum?

Med en gang du har fått registrert en konto hos Binance kan du begynne å kjøpe og selge ethereum. Du kjøper ethereum med VISA eller Mastercard, eller du kan overføre penger rett fra banken din til din konto hos Binance. Du vil til en hver tid kunne følge prisen i sanntid på samme måte som du følger prisen på aksjer. Så, kommer ikke inn på firi? Hvis du ikke har konto hos oss eller av en eller annen grunn ikke får tilgang til din konto kan du sende en e-post til [email protected]. Tips: Send henvendelsen din fra den e-postadressen du har registrert hos oss. Da vil kundebehandlerne våre kunne behandle saken din raskere.

Og et annet spørsmål, hva står firi for?

- Som et av Norges raskest voksende selskap ønsker vi å tilby landets tryggeste, enkleste og mest inkluderende tjeneste for kjøp og salg av digital valuta. Da passer det bedre med et enkelt, solid og norsk navn som Firi, som betyr «fyrtårn» på Norrøn. Hvordan bruke Firi? For å kunne handle på Firi, må du verifisere din konto. Dette gjør du enkelt ved å koble til din BankID og fullføre et enkelt skjema for kundekontroll. For å kunne kjøpe BTC via Firi, må du gjøre et innskudd i NOK. Etter du har gjennomført et innskudd, kan du enkelt bruke NOK til å kjøpe BTC via Firi.

Også, hva het firi før?

Det skal være enkelt å overføre valuta fra én person til en annen. Bitcoin kan enkelt overføres mellom folk på minutter. Dette gjøres for eksempel direkte mellom lommebøker eller hos børser som Firi (tidligere MiraiEx).

By Star

Blir uåpnet Snap slettet? :: Hvordan ta ut penger på FIRI?
Nyttige lenker