Hjem > N > Når Sms Ikke Blir Sendt?

Når SMS ikke blir sendt?

Sjekk at mobiloperatøren din støtter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontrollér abonnementet eller kredittsaldoen din for å sjekke at du har nok til å sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus.

Les mer

Dessuten, hvorfor blir noen meldinger blå og noen grønne?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger. Og et annet spørsmål, hvorfor sender ikke iphone sms? Det er flere årsaker til dette: Personen du sender meldingen til, har ikke en Apple-enhet. iMessage er slått av på din eller mottakerens enhet. For å sjekke om iMessage er slått på for enheten din går du til Innstillinger > Meldinger > iMessage.

Tilsvarende, hvordan sende tekstmelding i stedet for imessage?

Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding. Hvordan få tilbake slettede meldinger på iPhone? Gjenopprett tapte SMS-er fra iTunes Backup –iPhone datagjenoppretting innhenter tapte SMS-er fra tidligere sikkerhetskopiering via iTunes. Gjenopprett SMS fra iCloud – dersom du sikkerhetskopierer SMS-ene dine via iCloud, vil programvaren tilby gjenoppretting av tekstmeldingene dine fra iCloud.

Man kan også spørre hva er forskjellen på imessage og sms?

Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS. Hvordan få sendt MMS? Sjekk at mobildata er aktivert

MMS er avhengig av at mobildata er aktivert på mobilen, og kan ikke sendes over WiFi. Dersom en MMS-melding ikke lastes inn på mobilen, vil du bli varslet om at du kan se den på Mine sider. Mobildata må også være aktivert for at Internett skal fungere når du ikke er tilkoblet WiFi.

Hvorfor funker ikke iMessage?

Kontroller enhetsinnstillingene. Kontroller at du er koblet til et mobildata- eller Wi-Fi-nettverk. Hvis du bruker en iPhone, trenger du SMS-meldingsfunksjon for å aktivere telefonnummeret for iMessage og FaceTime. Avhengig av hvilken operatør du bruker, blir du kanskje belastet for denne SMS-en. Hvordan se om noen har lest meldingen på iPhone? I meldingsvinduet kan du i blant se at en venn har lest meldingene du har sendt. Du velger selv om andre skal få se at du har lest meldingen eller ikke. – Inntil nå har denne funksjonen vært enten av eller på for alle vennene dine, men fra og med nå kan du velge hvem som skal få se det og ikke.

Hvordan lage gruppe på SMS?

Slik legger du til noen i en gruppetekstmelding

  1. Trykk på gruppemeldingen du vil legge noen til i.
  2. Trykk på gruppesymbolene øverst i tråden.
  3. Trykk på det grå pilsymbolet til høyre for kontaktene og deretter på Legg til kontakt .
  4. Skriv inn kontakten du vil legge til, og trykk på Ferdig.

By Gloriana

Hvorfor blir ikke iPhone sikkerhetskopiert? :: Hvorfor funker ikke iMessage?
Nyttige lenker