Hjem > H > Hvorfor Funker Ikke Imessage?

Hvorfor funker ikke iMessage?

Kontroller enhetsinnstillingene. Kontroller at du er koblet til et mobildata- eller Wi-Fi-nettverk. Hvis du bruker en iPhone, trenger du SMS-meldingsfunksjon for å aktivere telefonnummeret for iMessage og FaceTime. Avhengig av hvilken operatør du bruker, blir du kanskje belastet for denne SMS-en.

Les mer

Angående dette, hvordan se om noen har lest meldingen på iphone?

I meldingsvinduet kan du i blant se at en venn har lest meldingene du har sendt. Du velger selv om andre skal få se at du har lest meldingen eller ikke. – Inntil nå har denne funksjonen vært enten av eller på for alle vennene dine, men fra og med nå kan du velge hvem som skal få se det og ikke. Hvordan lage gruppe på SMS? Slik legger du til noen i en gruppetekstmelding

  1. Trykk på gruppemeldingen du vil legge noen til i.
  2. Trykk på gruppesymbolene øverst i tråden.
  3. Trykk på det grå pilsymbolet til høyre for kontaktene og deretter på Legg til kontakt .
  4. Skriv inn kontakten du vil legge til, og trykk på Ferdig.

Man kan også spørre hvorfor blir sms gjort om til mms?

Mange telefoner gjør nemlig om SMS-ene til MMS-er hvis du sender en gruppemelding og det har sneket seg inn bare én eneste mottaker som mangler telefonnummer og kun har e-postadresse i adresseboken. I forhold til dette, kan ikke motta mms på samsung? Slå telefonen av og på (dette kan i mange tilfeller løse problemet). Gå i telefonens MMS-innstillinger og sett telefonen til automatisk henting og mottak i alle nett (se bruksanvisningen for telefonen om du er usikker).

Hvordan aktivere MMS?

Slik setter du opp data- og MMS-innstillinger på Android-telefoner:

  1. I innboksen for tekstmeldinger, velg "Mer".
  2. Velg konfigurasjonsmeldinger.
  3. Her vil du finne to meldinger med oppsett for MMS og Nettleser (mobildata). Åpne meldingene og velg installer.
  4. Du har nå installert innstillinger for mobildata og MMS.
Hva er en MMS melding? Multimedia Messaging Service (MMS) er et system som gjør det mulig å sende og motta forskjellige multimedia (for eksempel bilder, lyd og videoklipp) i tillegg til tekst, gjennom WAP-protokollen.

Hvor lang SMS kan man sende?

SMS leveres over samme datakanal som benyttes til å sende informasjon om dekning og innkommende samtaler til mobiltelefonen. Her var det i utgangspunktet bare plass til meldinger på 128 tegn, men med litt optimalisering og kutting i tegn som kan brukes i en SMS fikk forskerne på plass 160 tegn i denne datakanalen. Derav, hvordan sende bilder på sms? Slik gjør du det

  1. Gå inn på Photo.
  2. Velg deling.
  3. Start en ny deling.
  4. Så merker du bildene du skal sende og trykker neste.
  5. Legg eventuelt inn tittel for bildene.
  6. Skriv inn navn, tlf, eller e-post adressen du skal sende bildene til.
  7. Trykk ferdig og send.

Hva er APN innstillinger?

APN (Access Point Name) definerer nettverksbanen for alle mobildatatilkoblinger. Noen operatører krever at du angir APN-innstillinger for å konfigurere mobilnettjenesten din. Du kan bare redigere eller vise APN på iPhone og iPad hvis operatøren din tillater det.

By Cazzie

Når SMS ikke blir sendt? :: Kan ikke sende bildemelding?
Nyttige lenker