Hjem > H > Hvordan Sende Sms Til Alle På Iphone?

Hvordan sende SMS til alle på iPhone?

Send en gruppetekstmelding

  1. Åpne Meldinger og trykk på Skriv ny-knappen .
  2. Skriv inn navnene eller trykk på Legg til-knappen. for å legge til personer fra kontaktene dine.
  3. Skriv inn meldingen din, og trykk deretter på Send-knappen .

Les mer

Følgelig, hvordan synkronisere meldinger på iphone?

Velg Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud, og slå deretter på Meldinger (hvis det ikke allerede er slått på). Alle meldinger du sender og mottar på iPhone, arkiveres i iCloud. Når du logger med samme Apple-ID på en ny enhet som også har Meldinger i iCloud slått på, vil alle meldingene også vises der automatisk. Og et annet spørsmål, kan ikke sende melding imessage må aktiveres før du kan sende meldingen? Det kan ta opptil 24 timer å aktivere iMessage og FaceTime. Følg denne framgangsmåten hvis problemet fortsetter etter 24 timer: Sørg for at enheten har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Hvis du bruker en iPhone, kontakter du operatøren for å forsikre deg om at du kan sende og motta SMS-meldinger.

Hvorfor er noen SMS grønne og noen blå?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger. Hva er forskjellen på iMessage og SMS? Den tydeligste forskjellen mellom en tekstmelding og iMessage er bakgrunnen. Apple bruker blå bakgrunn for å markere iMessage og grønn bakgrunn for å markere tradisjonell SMS og MMS.

Hvordan sende SMS til flere?

Endre hvordan du sender gruppemeldinger

  1. Åpne Messages .
  2. Trykk på Mer Innstillinger Avansert. Gruppemeldinger.
  3. Velg masse-SMS eller gruppe-MMS som standard.
Hvordan sende tekstmelding i stedet for iMessage? Etter at du har sendt iMessage-meldingen, og du ser at den ikke har blitt levert, eller om du ganske enkelt ønsker å være helt sikker på at mottakeren får meldingen, bare trykk og hold på den blå boblen som inneholder meldingsteksten, og velg deretter Send som tekstmelding.

Hvordan få SMS på iPhone og iPad?

For å kunne ha aktiv SMS og MMSPå iPhone må du gå til Innstillinger> Meldinger> Send og motta. Derfra må du sørge for at Apple ID er nøyaktig den samme som du bruker i den forhåndsinstallerte iMessage-appen på alle Apple-enhetene dine. Hvordan kopiere Meldinger fra iPhone? Videresende gamle tekstmeldinger

  1. Hold på meldingsboblen du vil videresende, og trykk på Mer.
  2. Velg eventuelle andre tekstmeldinger du vil videresende.
  3. Trykk på Videresend og legg inn en mottaker.
  4. Trykk på Send .

Hvordan overføre Meldinger fra en iPhone til en annen?

Gå til din to iPhone innstillinger > Konto > iCloud, finn og slå glidebryteren for Meldinger. Etter det synkroniseres meldingene dine automatisk til den nye iPhone. På denne måten kan du synkronisere iMessage fra den gamle iPhone til den nye.

By Lavine

Hvorfor får jeg ikke sendt bilder på SMS? :: Kommer meg ikke inn på Viaplay?
Nyttige lenker