Hjem > H > Hvordan Få Apple Pay På Iphone?

Hvordan få Apple Pay på iPhone?

På Mac-modeller uten innebygd Touch ID kan du fullføre kjøpet ved å bruke Apple Pay på en kompatibel iPhone eller Apple Watch: Gå til Innstillinger > Lommebok og Apple Pay på iPhone, og slå på Tillat betalinger fra Mac. Sørg for at du logger på iCloud på alle enhetene dine.

Les mer

Man kan også spørre hvordan betale med mobilen apple?

betaleApple

Betal med Apple Watch

  1. Dobbeltklikk på sideknappen.
  2. Standardkortet ditt åpnes automatisk. Bla nedover for å velge et annet kort.
  3. Hold Apple Watch-skjermen i nærheten av den kontaktfrie leseren til du kjenner et lett trykk og hører et pip.
Hvordan konfigurere Apple Pay? Legg til kort i Apple Pay via Mobilbank-appen: Oppdater til siste versjon av Mobilbank-appen. Logg inn i Mobilbank-appen med BankID på mobil, TouchID eller FaceID. Velg ett kort og klikk på "legg til i Apple Wallet"

Hvordan betale med iPhone i butikk?

Betal med iPhone og Apple Watch i butikk

  1. Har du mobil med "Touch ID": Hold telefonen i nærheten av terminalen, hold fingeren på hjemknappen og betal med "Touch ID"
  2. Har du mobil med "Face ID": Dobbeltklikk på sideknappen og betal med "Face ID"
  3. Apple Watch: Dobbeltklikk på sideknappen og hold klokken nær terminalen.
Hvordan bruke Lommebok på iPhone? Slik legger du til et ombordstigningskort, en billett eller et annet kort i Lommebok på iPhone
  1. Åpne appen, e-posten, varselet eller annen kommunikasjon som inneholder ombordstigningskortet, billetten eller et annet kort.
  2. Trykk på Legg til i Lommebok.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.

Du kan også spørre hvem tar apple pay i norge?

Mens banker som DNB og SpareBank 1 har takket pent nei, har Sbanken, BRAbank, ST1 og Storebrand omfavnet den nye betalingstjenesten. I tillegg har de britiske selskapene Monese og Revolut åpnet for Apple Pay til sine norske kunder. Så, hvordan kan jeg betale med mobilen? Nå er det mulig å betale med Android-telefonen, alt du trenger er å laste ned Google Pay og legge inn kort fra Sparebanken Sør i appen. Løsningen fungerer på alle terminaler som støtter kontaktløs betaling, og du kan bruke alle våre kort.

Ta dette i betraktning, hvem godtar apple pay?

De 9 bankene som støtter Apple Pay i Norge er Monese, Monobank, Nordea, Revolut, Santander Consumer Finance, Sbanken, ST1, Komplett Bank og Storebrand. Hvordan bruke bankkort på iPhone? For å kunne bruke Apple Pay er du først nødt til koble et kredittkort til din «Wallet» på iPhonen din. Gå inn på Innstillinger --> Wallet og Apple Pay --> Legg til kreditt- eller debetkort. Eventuelt kan du gå rett til Wallet-appen og gjøre det derfra.

Dessuten, hvordan få apple pay med dnb?

Som nevnt av flere andre DNB-kunder er det ikke mulig å knytte kortene til Apple Pay. DNB selv argumenterer med at få butikker tilbyr å betale med dette, og at de selv vil satse på Vipps. Allikevel har de valgt å åpne for Google Pay, selv om konseptet er det samme.

By Rosalee Benzango

Hvorfor vil ikke Bluetooth skru seg på Mac? :: Hvordan få Wi-Fi på stasjonær pc?
Nyttige lenker