Hjem > H > Hvilken Er Best Iphone Eller Samsung?

Hvilken er best iPhone eller Samsung?

iPhone 13 Pro Max er den beste og mest spennende av alle modellene i Apples iPhone 13-serie, med batterikapasiteten som et uventet høydepunkt. Selv om denne modellen ikke er helt på nivå med de mest utholdende mobilene, ligger den utvilsomt på toppen blant alle iPhone-modellene. Her får du dessuten massevis av kraft.

Les mer

Hva er best Android eller iOS?

iPhones brukergrensesnitt er så enkelt å bruke at de færreste har problemer med å skjønne hva de skal gjøre. Det beste med iOS er at det ikke er mye du må lære deg, noe som gjør det til et bedre operativsystem enn Android. Android er full av tilpasninger som forårsaker problemer for den vanlige telefonbruker. Så, er iphone 12 bedre enn iphone 11? Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold.

Er iPhone 12 verdt pengene?

TechRadar Verdict

Det er enkelt å avvise iPhone 12 som «mer av det samme», spesielt med tanke på at en ny og kompakt iPhone 12 Mini er på vei. Samtidig er det tydelig at 5G begynner å bli relevant for mange, og MagSafe-ladingen kan være et stort pluss. I tillegg får du også en bedre skjerm.
Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone? iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

Hvilken iPhone bør jeg kjøpe 2021?

#1) iPhone 12 Pro Max

Hvis du ønsker det beste av det beste når det gjelder ytelse, kamerateknologi og batterilevetid, er iPhone 12 Pro Max den du bør gå etter. De iPhone 12 Pro Maks er Apples dyreste og mest avanserte modell.
Hvilken mobil har best kamera 2021? Google Pixel 5 kan like godt være den beste kameratelefonen 2021 i sin prisklasse. Denne smarte gadgeten fra Google har en dobbel kamera sammensetning på 12,2 MP og 16 MP kameraer. Kamerasystemet har Dual Pixel PDAF og OIS for strålende resultater.

Så, hva er den beste mobilen?

Beste mobil 2022: hvilken telefon passer deg best?

  1. Samsung Galaxy S22 Ultra. En fantastisk smarttelefon, tar uten tvil vår topplassering.
  2. iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max. Det beste alternativet for iOS-tilhengere.
  3. OnePlus 10 Pro.
  4. Google Pixel 6 / Google Pixel 6 Pro.
  5. iPhone 13.
  6. Samsung Galaxy S22.
  7. Xiaomi 12 Pro.
  8. OnePlus 9 Pro.
Man kan også spørre hvilken mobil tåler kulde best? Best - og verst

Ifølge testen er det Sony Xperia XZ3 som har et batteri som tåler kulda dårligst. I tillegg har de også testet Nokia 7 Plus, iPhone Xs, Huawei P20 Pro og Sony Xperia XZ3. Da Dinside kuldetestet mobiler i 2016, var det Microsoft Lumia 950 XL som gikk av med seieren.

Dessuten, er iphone 12 og 13 like store?

De to modellene har dessuten lignende mål, men de er likevel ikke identiske. Fjorårets iPhone 12 måler 146,7 x 71,5 x 7,4 mm, mens nye iPhone 13 ligger på 146,7 x 71,5 x 7,65 mm. Dermed er den nyeste modellen en liten anelse tykkere. Den er også 10 gram tyngre enn iPhone 12, som veier 164 gram.

By Bollay Oberski

Hvordan redde en druknet iPhone? :: Hvorfor mister man hørselen med alderen?
Nyttige lenker