Hjem > H > Hvordan Fjerne Begrensninger På Iphone?

Hvordan fjerne begrensninger på iPhone?

Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone.

Les mer

Angående dette, hvordan slå av begrenset innhold på iphone?

iPhone- og iPad-appen

  1. Logg på kontoen din.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre .
  3. Trykk på Innstillinger. Generelt.
  4. Slå Begrenset innhold-modus av eller på.
Også, hvordan skru av barnesikring på iphone? Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid. Trykk på Innhold og personvern. Oppgi sikkerhetskoden hvis du blir bedt om det. Under Tillat endringer velger du funksjonene eller innstillingene du vil tillate endringer i, og deretter velger du Tillat eller Ikke tillat.

Hvor er beskrivelsen på YouTube?

YouTube-beskrivelsen vises under videoen hver gang noen ser den. Hvis du ønsker å uttrykke takknemlighet til de som hjalp deg med å lage videoen, gi seerne en lenke for å sjekke ut mer innhold, eller bare annonsere et nettsted, kan du sette en lenke til YouTube-beskrivelsen. Ta dette i betraktning, hvor mye koster en youtube-kanal? Du finner noe for enhver smak, og YouTube er gratis. Logger du inn med Google-kontoen din, kan du abonnere på kanaler, lagre videoer for å se dem senere og mye mer – uten at det koster deg en krone. Det finnes imidlertid også en betalingsversjon av tjenesten. Den heter YouTube Premium og koster 119 kroner i måneden.

Også, hva trenger man for å lage en youtube-kanal?

Opprett en personlig kanal

  1. Logg på YouTube på en datamaskin eller via mobilnettstedet.
  2. Klikk på profilbildet ditt. Opprett en kanal.
  3. Du blir bedt om å opprette en kanal.
  4. Sjekk om informasjonen er riktig (i henhold til bildet og navnet for Google-kontoen din), og bekreft for å opprette en ny kanal.
Hvordan sette opp iPad til barn? Logg på barnet ditt
  1. Barnet åpner en Google-app og velger å legge til kontoen sin.
  2. Barnet skriver inn e-postadressen og passordet knyttet til Google-kontoen sin.
  3. Følg instruksjonene for å fullføre påloggingen for barnet. Du må kanskje skrive inn ditt eget Google-kontopassord for å gi tillatelse.

Også, hvordan gjøre telefonen barnevennlig?

Beskytt barnas mobiltelefon med bruk av skjermlås når den ikke er i bruk. Krev bruk av PIN-kode med mer en fire siffer. De fleste nyere mobiltelefoner har også mulighet til å bruke fingeravtrykk, og noen har også mulighet for ansiktsgjenkjenning. Man kan også spørre hvilken ipad er best for barn? iPad 10.2 er den billigste modellen i iPad-familien, og har mye å tilby til denne prisen. Selv om dette er et ganske kostbart kjøp for barn, gir iPadOS deg tilgang til massevis av flotte verktøy og apper som vil vokse med barna og deres behov.

Hvordan slå av begrenset innhold på YouTube Ipad?

Logg inn på YouTube kontoen. Velg menyen i øvre høyre hjørnet. Klikk så på «innstillinger», aktiver begrenset innhold modus.

By Fabrianne

Hvordan sperre en telefon? :: Hvordan blokkere utenlandske nummer Samsung?
Nyttige lenker