Hjem > H > Hvordan Slå Av Iphone Når Knappen Ikke Virker?

Hvordan slå av iPhone når knappen ikke virker?

For å slå av iPhone 8 og nyere uten å bruke skjermen må du trykke raskt på volum opp-knappen. Trykk deretter raskt på volum ned-knappen, og trykk og hold inne sideknappen helt til du ser Apple-logoen dukke opp.

Les mer

Hvordan tvangs slå av iPhone 12?

Slik starter du iPhone X, 11, 12 eller 13 på nytt

Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av. Hvis enheten er frosset eller ikke reagerer, kan du framtvinge omstart av den.
Tilsvarende, hva er sideknappen på iphone? På iPhone 6 og nyere trykker du på sideknappen for å vekke iPhone eller sette den i dvale. På iPhone SE (1. generasjon) og tidligere trykker du på toppknappen.

Så, hvordan tvangs slå av iphone 8?

På iPhone 8 eller nyere, inkludert iPhone SE (2. generasjon): Trykk raskt på volum opp-knappen. Trykk raskt på volum ned-knappen. Trykk deretter på og hold inne sideknappen. Hvordan skru av nødanrop? Trykk og hold på sideknappen til skyveknappen for å slå av Nødanrop (SOS) vises. Dra Nødanrop (SOS)-skyveknappen over skjermen for å ringe nødetatene.

Og et annet spørsmål, hvordan få bort forslag fra siri på låst skjerm?

Du kan også kontrollere hvorvidt Siri kan sende deg forslag på Låst-skjerm for hver app ved å gå til Innstillinger > Siri og søk og trykke for å slå av Forslag på låst skjerm. Hvordan få ut innholdet i en iPhone med ødelagt skjerm? For å låse opp iPhone med ødelagt skjermbilde, klikk på"Slett iPhone"for å fjerne passordet. Gå deretter til "App & Data"side på din ødelagte iPhone, og velg" Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi "via Setup Assistant.

Og et annet spørsmål, hva skal man gjøre når iphonen ikke lader?

Fjern eventuelt smuss fra ladeporten nederst på enheten. Start iPhone eller iPod touch på nytt. Prøv en annen USB-kabel eller -lader. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS. I forhold til dette, hvordan få låst opp iphone? Hold inne den aktuelle knappen for iPhonen og koble iPhone til datamaskinen umiddelbart. Ikke slipp knappen. Hold inne knappen til du ser skjermbildet for gjenopprettingsmodus på iPhonen. Deretter kan du slippe knappen.

Hvordan sette iPhone 7 i gjenopprettingsmodus?

På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.

By Zakaria Renault

Hvordan fikse touch på iPhone? :: Hvordan ringe med Wi-Fi?
Nyttige lenker