Hjem > H > Hvordan Få Sikkerhetskopi På Ny Iphone?

Hvordan få sikkerhetskopi på ny iPhone?

Sikkerhetskopier den gamle iPhonen din

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på [ditt navn] / Profil.
  3. Trykk på iCloud.
  4. Velg Sikkerhetskopi.
  5. Sørg for at sikkerhetskopi er skrudd på og klikk Sikkerhetskopier nå

Les mer

Hva bør sikkerhetskopieres?

Privatpersoner burde sørge for at alt av dokumenter, bilder, og annet med enten stor bruksverdi, viktighet eller affeksjonsverdi sikkerhetskopieres. Husk også at ikke bare PC-er, men også mobiltelefoner, kan inneholde ting du ikke vil miste. Se Ti tips for sikrere mobilbruk for informasjon. Du kan også spørre hvordan ta backup av mac? Sikkerhetskopier Mac med Time Machine

  1. Koble til en ekstern lagringsenhet, for eksempel en USB- eller Thunderbolt-stasjon.
  2. Åpne Time Machine-valgene fra Time Machine-menyen i menylinjen.
  3. Klikk på Velg sikkerhetskopidisk.
  4. Velg navnet på disken, og klikk deretter på Bruk disk.

Også, hvordan sikkerhetskopiere bilder på iphone?

Slik gjør du: Gå til Innstillinger ➡️ Trykk på Apple-ID-en din på toppen av skjermbildet ➡️ Velg iCloud ➡️ Skroll deg ned til iCloud-sikkerhetskopi og sørg for at denne er «på». Rosenquist forteller at du selvsagt også kan koble telefonen til en datamaskin med iTunes, og ta en sikkerhetskopi som lagres på maskinen din. Ta dette i betraktning, hva er icloud? Hva er forskjellen mellom iCloud og iCloud+?

Hvis du har en Apple-ID, har du en iCloud-konto. En iCloud-konto gir deg tilgang til ting som iCloud Drive-dokumentsynkronisering og en iCloud-e-post. Gratis iCloud-kontoer er imidlertid begrenset til bare 5 GB lagringsplass.

Du kan også spørre hva betyr sikkerhetskopi?

En sikkerhetskopi er en ekstra kopi av data for å sikre seg mot at disse forsvinner ved naturkatastrofer eller menneskelige feil. En sikkerhetskopi bør lagres et annet sted enn der originaldataene befinner seg. Så, hvordan få mer iphone lagring? Slik oppgraderer du på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring eller iCloud-lagring.
  2. Trykk på Kjøp mer lagringsplass eller Endre lagringsabonnement.
  3. Velg et abonnement og følg instruksjonene på skjermen.

Man kan også spørre hvordan laste opp bilder til icloud?

På iPhone, iPad eller iPod touch

Åpne Bilder-appen, og gå deretter til Albumer-fanen. Rull ned til Delte albumer og velg et album. Trykk på bildet eller videoen, og trykk deretter på delingssymbolet .
Kan man logge på iCloud fra PC? På en Windows-PC kan du konfigurere og logge på iCloud for Windows for å få tilgang til bilder, dokumenter med mer. Du kan også logge deg på iCloud.com fra nettleseren din. Finn ut hvilke iCloud.com-funksjoner som er tilgjengelige på enheten din.

Når kom iCloud?

iCloud er en nettskytjeneste fra Apple annonsert på WWDC 2011. Tjenesten lar brukerne lagre blant annet sanger, bilder, apps, bøker, dokumenter, kontakter, kalender og e-post i nettskyen med automatisk synkronisering til andre iOS-enheter som iPhone, iPod Touch og iPad, i tillegg til Mac og PC.

By Rem Salum

Hvor lenge kan man deaktivere Facebook? :: Hvordan fjerne tomme sider i word mac?
Nyttige lenker