Hjem > H > Hvordan Slette Kalender Abonnement Iphone?

Hvordan slette Kalender abonnement iPhone?

Slett spamkalendere og arrangementer på iPhone

  1. Åpne appen Kalendere.
  2. Trykk på den uønskede kalenderhendelsen.
  3. Trykk på Avslutt abonnement på denne kalenderen nederst på skjermen.
  4. Trykk på Avslutt abonnement for å bekrefte.

Les mer

Hvordan fjerne Kalenderspam?

Hvordan fjerne kalenderspam? Dersom du har vært så uheldig å få spam inn i kalenderappen din, kan det fjernes. Sjekk først om disse er i en egen kalender, om det er tilfellet, kan du enkelt fjerne alle ved å fjerne kalenderen. Deretter, hvordan få felles kalender på iphone? Trykk på "Kalender" -knappen nederst på skjermen. Forsikre deg om at kalenderhendelsen er tilgjengelig på iPhone. Trinn 2Trykk på informasjonsknappen “i” ved siden av kalenderhendelsen du vil dele. Velg alternativet "Legg til person" under "Delt med" for å dele kalenderen din på iPhone.

Hvordan endre farge på Kalender iPhone?

I Kalender på iCloud.com trykker du på Rediger nederst i sidepanelet. Gjør ett av følgende: Endre navnet på en kalender: Klikk på kalendernavnet, og rediger det. Endre fargen på en kalender: Klikk på Farge-knappen, ved siden av kalendernavnet, og velg en farge. Hvordan finne ut om man har virus på iPhone? iPhonenvirus

Hvis iPhonen din oppfører seg merkelig, er det mest sannsynlig fordi:

  1. Det finnes en app med feil som må oppdateres eller slettes.
  2. Telefonen har lite ledig minne.
  3. Batteriet må skiftes.

Hvordan slette gamle påminnelser på iPhone?

I Påminnelser på iCloud.com velger du listen der påminnelsen vises og deretter påminnelsen du vil slette. Gjør ett av følgende: Trykk på slette- eller tilbaketasten. Hvis du ikke bruker oppgraderte notater, kan du også klikke på Detaljer og deretter klikke på Slett i Detaljer-vinduet. Ta dette i betraktning, hvordan få bort bursdager i kalender? Trykk på tannhjul ikonet øverst høyre hjørne og velg "Fødselsdags kalender" for å fjerne markeringen på denne. Dette vil da fjerne alle bursdagene. Dersom dette ikke funker så kan du også slette dem manuelt ved å trykke på navnet på den som har bursdag den dagen, også deretter trykke på slett.

Hvordan dele kalender Mac?

Velg Kalender > Valg, og klikk deretter på Kontoer i Kalender-appen på Macen. Marker kalenderkontoen. Klikk på Delegering, klikk på Rediger, og klikk deretter på Legg til-knappen . Skriv inn navnet på personen du vil gi tilgang til, og velg hans eller hennes navn fra listen som vises. Også, kan jeg få virus på ipad? Du får ikke virus av å ikke laste ned noe. For å få virus på iPad, må du laste ned noe som inneholder virus, og gi den tillatelse til å ha tilgang til ulike deler av enheten, som regel systemet. Dersom du får varsler på nettet om at du har fått virus, så er disse falske.

Hvordan få felles kalender?

Del kalenderen din

  1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Finn «Mine kalendere»-delen til venstre.
  3. Hold markøren over kalenderen du vil dele, og klikk på Mer.
  4. Under «Del med bestemte personer» klikker du på Legg til folk.
  5. Legg til en persons e-postadresse eller Google-gruppe.
  6. Klikk på Send.

By Bartosch Crail

Kan man ha flere brukskontoer? :: Hvordan slette innhold på mobil?
Nyttige lenker