Hjem > H > Hvordan Slette Flere Apper På Iphone?

Hvordan slette flere apper på iPhone?

Slett apper på iPhone, iPad og iPod touch

  1. Trykk og hold på appen.
  2. Trykk på Fjern app .
  3. Trykk på Slett app, og trykk deretter på Slett for å bekrefte.

Les mer

Hvordan lukke alle apper på iPhone 12?

Denne antatte måten er å dobbeltklikke på Hjem -knappen eller sveipe fra bunnen av skjermen og holde inne slik at multitasking -vinduet vises som viser alle dine angivelig "åpne" apper. Sveip deretter opp fra et multitasking -vindu opp på en hvilken som helst app du ser, og skyv den ut av skjermen for å lukke den. Hvordan lukke alle apper på iPhone 11? Trykk og hold Hjem-knappen to ganger. Dette starter appbytteren, som skal vise alle appene dine som kort. Sveip gjennom appene fra side til side til du finner ønsket app. For å lukke en app, sveip opp på den.

Følgelig, hvordan splitte skjerm på iphone?

Åpne en app. Sveip én finger opp fra bunnen av skjermen til Dock vises, og slipp. Trykk og hold på en andre app i Dock, og flytt den umiddelbart ut av Dock. Hvis du flytter appen til venstre eller høyre kant på skjermen, vises den i Split View sammen med den gjeldende appen. Hvordan slette apper permanent? Slett apper du har installert

  1. Åpne Google Play Butikk-appen .
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter. Administrer.
  4. Trykk på navnet på appen du vil slette.
  5. Trykk på Avinstaller.

Du kan også spørre hvor er appbiblioteket?

Bruk appbiblioteket til å finne appene dine

Sveip til venstre fra Hjem-skjermen til du ser appbiblioteket. Appene dine sorteres automatisk i kategorier. Du kan for eksempel se apper for sosiale medier under en Sosial-kategori.
Ta dette i betraktning, hvordan stenge en app? Lukk én app: Sveip opp fra bunnen, hold og slipp. Deretter sveiper du opp på appen. Lukk alle apper: Sveip opp fra bunnen, hold og slipp. Deretter sveiper du fra venstre til høyre.

Du kan også spørre hvordan slå av iphone 13?

Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av. Hvordan finne app på iPhone? iOS inkluderer en innebygd søkefunksjon som lar deg raskt finne alle apper som er installert på iPhone, selv om den er skjult i en mappe eller app Bibliotek. Sveip ned på startskjermen for å begynne å søke, og skriv deretter inn navnet på appen.

Du kan også spørre hvordan lukke faner på ipad?

Trykk og hold på fane-knappen nederst til høyre. Velg «Lukk alle fanene».

By Peltier

Hvordan slette en Gruppechat på Messenger? :: Hvordan slette dokumenter på PC?
Nyttige lenker