Hjem > H > Hva Betyr Sbn?

Hva betyr SBN?

SBN kan bety mye rart, men er ikke en veldig kjent forkortelse, og det kommer ikke opp noen god forklaring for denne forkortelsen på internettet heller. Det eneste som kommer opp som kanskje kan være relevant er SportsBikers Network, dersom vennene dine driver med sykling.

Les mer

Angående dette, hva betyr noen ft?

Hvis det står «ft.» betyr det feat/ featuring. Det blir brukt i musikkverden når en hovedartist og en annen artist samarbeider. Så, hva betyr ig på snapchat? I dette tilfellet betyr det sannsynligvis "I guess". Likevel kan det variere fra plass til plass hva en forkortelse betyr, og betydningen kan endre seg over tid. Hvis du er usikker, kan du spørre den som skrev det om hva det betyr.

Deretter, hva betyr ik på snap?

Dersom noen skriver "Ik" på snap, kan det kan bety "i know", altså "jeg vet". En annen forkortelse som er lignende, kan være "iks" som kan stå for "ikke sant". Hva betyr Sbn på snap? Jeg er ikke helt sikker men jeg tror sbgn for eksempel kan stå for noe sånt som "sier bare god natt"? Mange ungdomsgrupper utvikler sitt eget slang og sine egne forkortelser så ofte er det enklest å bare spørre de som sender det til deg.

Angående dette, hva er ism?

«Den internasjonale norm for sikkerhetsstyring (ISM)»: Den internasjonale norm for sikkerhetsstyring for drift av skip og hindring av forurensning, vedtatt av Forsamlingen, med eventuelle endringer foretatt av organisasjonen. Følgelig, hva betyr forkortelsen pov? POV er et engelsk akronym («point of view» = synspunkt) som har flere betydninger, og er del av det andre akronymet NPOV, «neutral point of view» = nøytralt synspunkt. Nøytralt synspunkt betyr i Wikipedia-sammenheng å ha et objektivt ståsted.

Også, ka betyr fr?

Fremskrittspartiet (I partiets vedtekter står det at forkortelsen skal ha stor P, selv om sunn fornuft tilsier at det burde ha vært Frp). Tilsvarende, hva er en forkortelse for? Forkortelse betegner en kortform av et eller flere ord som blir representert med en eller flere bokstaver hentet fra ordet eller ordene for at de skal få en kort (og gjerne også hensiktmessig) form. Forkortelser har vært brukt gjennom alle tider.

Og et annet spørsmål, hva er forkortelsen for ig?

En igangsettingstillatelse er del to av en totrinnsøknad som avklarer hvem og hvordan tiltaket skal gjøres. Denne forkortes ofte som IG.

By Farver

Hva er en DM på Instagram? :: Hvordan har samene blitt behandlet i Norge?
Nyttige lenker