Hjem > H > Hvordan Slette En Melding På Iphone?

Hvordan slette en melding på iPhone?

Slette meldinger eller samtaler

Slik sletter du en enkelt melding: I en samtale trykker du og holder på meldingsboblen for å åpne en valgmeny. Trykk på Mer . Trykk på papirkurvknappen , og trykk deretter på Slett melding.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan finne igjen arkiverte meldinger på messenger?

Du kan flytte arkiverte samtaler tilbake til startskjermen.

  1. Åpne Messages-appen .
  2. Trykk på Mer. Arkivert.
  3. Trykk og hold på de samtalene du vil gjenopprette.
  4. Trykk på Hent fra arkivet .
Hvor er arkiv på Iphone? Arkiv

Vis Arkiv-knappen i stedet for Slett-knappen
  • I Mail på iCloud.com klikker du på
  • I Generelt-fanen velger du «Vis Arkiv-knappen i verktøylinjen».

Du kan også spørre hvordan finne arkiv på facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på under forsidebildet ditt. Trykk på Arkiv, og trykk deretter på Historiearkiv øverst. I historiearkivet kan du slå arkivet på eller av. Man kan også spørre hva betyr arkiv på messenger? Hva er forskjellen på å arkivere og slette? Når du arkiverer en samtale, skjules den fra innboksen din til neste gang du chatter med motparten. Når du sletter en samtale, fjernes meldingshistorikken fra innboksen permanent. Trykk på Chatter for å se samtalene dine.

Man kan også spørre hvordan få tilbake slettede meldinger på iphone?

Du kan ikke gjenopprette en slettet samtale. Med Meldinger i iCloud vil alt du sletter fra iPhone, også bli slettet fra de andre Apple-enhetene dine der Meldinger i iCloud er slått på. Du kan også spørre hvorfor forsvinner sms på iphone? Meldinger betyr mye for oss, men de kan likevel “forsvinne” av ulike årsaker: feil sletting, Jailbreak, mislykket iOS-oppdatering, vannskade, nulstilling og mer… Men fortvil ikke dersom du har slettet eller mistet dine tekstmeldinger! Ikke få panikk og husk at du alltid kan gjenopprette tekstmeldinger på iPhone.

Hvor lenge blir SMS lagret?

Her kan du sjekke hvor mye

Men ringer du ut vil også informasjon om nummer lagres, og nummeret i innkommende SMS-er lagres. I dag lagres denne informasjonen i tre måneder, når datalagringsdirektivet trer i kraft vil dette utvides til seks måneder.
Du kan også spørre hvordan slette bilder på whatsapp? Kjør WhatsApp-appen.

  1. Trinn 2. Velg Samtaler i innstillinger seksjon.
  2. Trinn 3. Trykk på Slett alle chattene alternativet.
  3. Trinn 5. Velg Slett alle chattene for å slette WhatsApp-chatloggen på iPhone, samt alle de sendte og mottatte bildene dine.

Tilsvarende, hvordan beholde meldinger på iphone?

Når du slår av Meldinger på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du velge å slå av Meldinger i iCloud på kun den enheten eller på alle enhetene dine. Alle enhetene der Meldinger i iCloud er slått på, fortsetter å lagre det du sender og mottar fra den enheten, i iCloud.

By Ary

Hvordan fungerer skritteller på iPhone? :: Hvordan se hvem som er i nærheten på Facebook?
Nyttige lenker