Hjem > H > Hva Er Bluetooth Og Hvorfor Kan Det Være Lurt Å Skru Den Av?

Hva er Bluetooth og hvorfor kan det være lurt å skru den av?

Når du bruker Bluetooth bør du tenke på strømforbruk og sikkerhet. Å ha Bluetooth aktivert tapper batteriet for strøm. Når telefonen er koblet sammen med for eksempel et håndfrisett eller en PC bruker den mer strøm. Det kan derfor være smart å deaktivere Bluetooth når du ikke bruker det.

Les mer

Hva er NFC på iPhone?

NFC (Near Field Communication) er en trådløs kommunikasjonsstandard. Enheter med NFC kan kommunisere over korte avstander, typisk maksimalt et par centimeter. Det finnes aktive og passive NFC-enheter. Du kan også spørre hva gjør ios 14? iOS 14 forvandler opplevelsen av iPhone med widgeter med ny design på Hjem-skjermen, en ny måte å automatisk organisere apper på med appbiblioteket, og kompakt design for telefonsamtaler og Siri. Meldinger har fått mulighet for festing av samtaler i tillegg til forbedringer for grupper og Memoji.

Man kan også spørre hvordan betale med mobiltelefon?

På noen modeller behøver du bare å holde telefonen mot terminalen, og mobil-lommeboken åpnes automatisk. På andre må du låse opp for å kunne betale, for eksempel ved å skrive inn PIN-kode eller ved hjelp av touch-ID. Hvordan betale med mobilen iPhone? Betal med iPhone og Apple Watch i butikk

  1. Har du mobil med "Touch ID": Hold telefonen i nærheten av terminalen, hold fingeren på hjemknappen og betal med "Touch ID"
  2. Har du mobil med "Face ID": Dobbeltklikk på sideknappen og betal med "Face ID"
  3. Apple Watch: Dobbeltklikk på sideknappen og hold klokken nær terminalen.

Dessuten, hvordan betale med mobilen samsung?

Samsung Pay

Lar deg betale med mobilen i vanlige betalingsterminaler der du vanligvis ville brukt vanlig bank- eller kredittkort. Betalingen gjøres ved å holde telefonen mot betalingsterminalen og bekrefte betalingen med fingeravtrykk. Fungerer med nyere modeller av Samsungs telefoner og smartklokker.
Hvordan aktivere Tæpping? Kortet aktiveres ved førstegangsbruk i chip terminal. Hold kortet inntil terminalen – du får da beskjed om å stikke det inn og taste PIN. Deretter er kortet klart for kontaktløs betaling.

Og et annet spørsmål, når må man taste kode ved tapping?

Du trenger normalt ikke å taste inn PIN-koden på beløp under 500 kroner, men du taster likevel kode når terminalen ber om dette. Ved betaling over 500 kroner, tæpper du og taster PIN-koden på betalingsterminalen. Kan man Vippse på Kiwi? I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag.

Hvorfor bruke Bluetooth?

Bluetooth er en trådløs teknologi som brukes til å overføre data mellom elektroniske enheter, for eksempel mellom en mobiltelefon og en PC. Bluetooth har mange likhetstrekk med WiFi, men bruker mindre strøm og har en kortere rekkevidde enn WiFi.

By Furmark

Hva er toppvinkler og nabovinkler? :: Hvordan slå av NFC tagg?
Nyttige lenker