Hjem > H > Hva Heter Vestfold Nå?

Hva heter Vestfold nå?

Vestfold og Telemark er et norsk fylke dannet 1. januar 2020 ved sammenslåing av de tidligere fylkene Telemark og Vestfold, med unntak av Svelvik kommune, som er slått sammen med Drammen i Viken.

Les mer

Hvor mange bor på Åfoss?

Åfoss er en bydel i Skien med ca 2100 innbyggere. Hvordan komme seg til Porsgrunn? Hvis du benytter offentlig transport kan du for eksempel ta toget. Det går shuttlebuss fra flyplassen til togstasjonen i Torp hvor alle togene på Vestfoldbanen stopper. Togturen til Porsgrunn tar om lag 45 minutter. Det er også flere bussforbindelser fra flyplassen, og turen til Porsgrunn tar 50 minutter.

Hvordan laste ned Vy appen?

Hvordan laster jeg ned Vy-appen? Du kan laste ned appen fra App Store (iOS) eller Google Play (Android). Og et annet spørsmål, hvordan kjøpe togbillett? Du kan kjøpe billett fra:

  1. Vy.no.
  2. Appen.
  3. Billettautomat.
  4. Betjent stasjon.
  5. Narvesen.
  6. Om bord i toget.
  7. Kundeservice.

Hva betyr Porsgrunn?

Porsgrunn var en egen bykommune inntil 1964, da Eidanger og Brevik ble innlemma. Navnet kommer av pors og grunn, som betyr 'lav slette'. Den eldste delen av byen er på østsida av Porsgrunnselva, der man finner torget og rådhuset. Også, hva er porsgrunn kjent for? Historisk har Porsgrunn Porselænsfabrik på vestsiden av Skienselva vært viktig for byens utvikling. Eidanger har et betydelig hagebruk og mange gartnerier. Porsgrunns Dagblad, som kommer ut i Porsgrunn, hadde i 2016 et opplagstall på 3393.

Hvor ligger Inderøy kommune?

Inderøy er en kommune i Trøndelag, innerst i Trondheimsfjorden. Den består av tre naturgeografiske enheter: halvøya Inderøya (eller Øyna) mellom Beitstadfjorden og Børgin, halvøya Mosvik vest for Skarnsundet og området med Røra og Hylla på sørøstsiden av Børgin langs og øst for E6. Hva kaller man folk fra Odda?

Odda Tidligere norsk kommune
LandNorge
FylkeHordaland
Innbyggernavnodding, oddvør
Grunnlagt1. juli 1913

Angående dette, hva heter en fra agder?

Personer fra Agder fylke kalles egder (entall: egd eller egde), og det kan skilles mellom aust- og vestegder.

By Audley

Hva er Herdighetssone? :: Hva heter folk fra Skien?
Nyttige lenker