Hjem > H > Hva Slags Antenne Til Rikstv?

Hva slags antenne til RiksTV?

Vi anbefaler at du alltid bruker en utendørs retningsbestemt UHF-antenne. Den bør stå høyt og fritt, plassert ute, og skal som hovedregel alltid være rettet mot beste sender. Bruk dekningskartet for å finne din beste sender.

Les mer

Hvordan få inn NRK uten dekoder?

Bor du slik til at du ikke tar i mot signalene fra det digitale bakkenettet med vanlig antenne vil NRK hjelpe deg med tekniske installasjoner slik at du får et NRK-tilbud. Ta i slike tilfeller kontakt med NRKs Publikumsservice på telefon 23 04 70 00 eller send en e-post til [email protected]. Tilsvarende, hvordan se på nrk tv? Synes du skjermen er liten kan du sende signalene til fjernsynet ditt ved å bruke Chromecast, Apple TV eller tilsvarende. Mens du på nettbrett eller smarttelefon må laste ned appen NRK TV, kan du på PC eller Mac åpne nettsiden nrk.no og velge NRK TV.

Hvordan se NRK med antenne?

De fleste nye fjernsynsapparater har nå innebygd mottaker for det digitale bakkenettet. Da trenger du kun å koble til antenneledningen. For å se NRKs kanaler trenger du heller ikke programkort. Har du et eldre TV-apparat trenger du en en egen mottaker boks/dekoder som kobles til TV-apparatet og til antennen. Tilsvarende, hvordan oppdatere samsung apps? Oppdatere apper på din Samsung Smart TV

  1. trykk “Smart Hub” eller “Home” knappen på TV-fjernkontrollen – modellene varierer avhengig av TV.
  2. Plukke ut “Apps” fra menyen.
  3. Plukke ut “My Apps,” deretter “Options” fra følgende meny.
  4. Slå på “Auto Update.”

Hvorfor virker ikke Viaplay på Smart TV?

Sjekk status på din Internett-kobling via innstillinger på din TV. Om oppkoblingen ikke finnes, koble din WiFi til TV-en på nytt igjen. Tving avslutning av Viaplay-appen. Vanligvis kan du trykke på returknappen (pilen) til appen slås av og du kommer tilbake til app-menyen. Hvordan få TV 2 Play på Samsung TV? Last ned appen

Om ikke appen er forhåndsinstallert, finner du den ved å søke etter TV 2 Play i Smart Hub/Samsung Apps. Undersøk om fjernsynet er satt med Norge som region om du ikke finner appen. Selv om du har norsk språk på TV-en kan region være satt til et annet land.

Følgelig, hva er programkort?

Kortleser og programkort

Programkortet identifiserer deg som kunde og gir deg tilgang til blant annet: Abonnementet ditt fra RiksTV. Gratiskanalene Visjon Norge og lokal-TV. De digitale radiokanalene Radio 1 Hits, P4 Radio Hele Norge og Radio Norge.
Hvordan oppdatere kanaler på Canal Digital? Trykk på 1 på fjernkontrollen (NRK1), og vent mens programkortet oppdateres. Dette kan ta opptil to timer. Skjermen kan være svart mens oppdateringen pågår. Det er viktig at dekoderen ikke slås av under oppdateringen.

Hva betyr RiksTV godkjent?

Har du en godkjent TV for RiksTV trenger du ikke dekoder

IDTV, eller integrert digital-TV, er TV-apparater som har innebygget digital mottakerboks. Du trenger altså ikke en egen dekoder for å motta digitale TV-kanaler eller HD-kanaler. IDTV er en godkjent TV for å bruke med ditt abonnement fra RiksTV.

By Floridia Neglia

Hvordan søke opp kanaler på RiksTV? :: Hvordan oppdatere RiksTV?
Nyttige lenker