Hjem > K > Kan Man Spise Det Grønne På Vannmelon?

Kan man spise det grønne på vannmelon?

Ikke kast skallet! Mellom det røde fruktkjøttet og det grønne skallet ligger en kant som er lys, nesten hvit. Her ligger det masse næring og smak.

Les mer

Også, hvorfor banke på vannmelon?

Ta vannmeloner for eksempel. Mange tror at den beste måten å finne ut om en vannmelon er moden på, er å banke litt på den, og høre på lyden. Man kan også spørre hva er den sunneste frukten? Den sunneste frukten er den du faktisk spiser. Det er ikke så mange som spiser mye grapefrukt og granateple, men mange spiser banan, eple og appelsin. Det er de fruktene som vi spiser mest av som gir mest næring, og alle har de til felles at de tilfører kroppen mye godt, og bidrar til 5 om dagen.

Hvilken frukt er det minst sukker i?

Det beste valget er pære. En pære inneholder nemlig mer fiber enn de andre, og nest minst sukker. Legg merke til at druer og bananer inneholder veldig mye sukker, og at det overraskende nok er slik at blå druer inneholder en god del mindre sukker enn grønne. Hva hjelper vannmelon mot? Vannmelon er for eksempel rik på en antioksidant som heter lykopen, som både har vist seg å redusere risikoen for kreft og gjøre at huden din tåler sol bedre. Cantaloupe melon er også rik på antioksidanter i form av karotenoider.

I forhold til dette, kan man bli dårlig av vannmelon?

Særlig bør du se opp for melonen. (SIDE2): Selv frukt med skall kan gi deg farlige bakterier. Skyll eller kok, er oppfordringen fra Mattilsynet. Frukt og grønt, spesielt det som importeres fra utlandet, kan inneholde bakterier og virus som gir oppkast og diaré. I forhold til dette, hvor lenge holder en honningmelon? Oppbevaringen er noe avhengig av modningsprosessen. Moden vare tåler lavere temperaturer enn umoden vare. Umoden honningmelon kan holde seg i måneder ved riktig oppbevaring.

Hvordan oppbevare hel vannmelon?

Vannmelon holder seg best ved 5-8 grader i hel form. Etter at du har skåret den opp, bør vannmelonen oppbevares kaldt. Og et annet spørsmål, hva skal man ikke ha i kjøleskapet? De aller fleste grønnsaker skal ikke gjennom en modningsprosess, og kan derfor med fordel oppbevares i kjøleskapet. Unntakene er tomat, agurk, artiskokk, fersk ingefær, aubergine og squash. For mange frukter og grønnsaker er svalskap eller en litt kjølig bod (ca 10°C) ideelt.

Er melon en frukt?

Frukta er botanisk sett et bær, det vil si en frukt med mange frø som ikke sprekker opp for å spre frøa. Form og farge til frukta, melonen, varierer mye mellom de ulike variantene, men grunnforma er den samme: en stor, rund, litt avlang frukt der frøemnene sitter inn mot midten av tverrsnittet.

By Aeriela Benthall

Hvordan få MMS rett på mobilen? :: Hvordan kan man se om en honningmelon er moden?
Nyttige lenker