Hjem > H > Hvordan Se Om Noen Har Lest Meldingen På Iphone?

Hvordan se om noen har lest meldingen på iPhone?

I meldingsvinduet kan du i blant se at en venn har lest meldingene du har sendt. Du velger selv om andre skal få se at du har lest meldingen eller ikke. – Inntil nå har denne funksjonen vært enten av eller på for alle vennene dine, men fra og med nå kan du velge hvem som skal få se det og ikke.

Les mer

Angående dette, kan man slette sendte meldinger på iphone?

På iPhone, iPad eller iPod touch

I en meldingssamtale holder du på meldingsboblen eller vedlegget du vil slette. Trykk på Mer. Trykk på Papirkurv. og deretter på Slett melding.
Kan man slette sendte SMS? Metode 1: Slett en enkelt tekstmelding på Android

Start Meldinger-appen, åpne meldtråden inneholder SMS-en for å slette. Trinn 2. Hold den uønskede tekstmeldingen og trykk på "Papirkurv" -ikonet eller "Slett". Hvis du blir bedt om det, trykker du på "Slett" for å bekrefte det.

Kan man angre SMS?

Mens du i enkelte tilfeller kan tilbakekalle en e-post før den når mottaker, finnes ikke den samme muligheten dersom du sender tekstmeldinger med mobiltelefonen. For du kan ikke angre en sendt sms? - Nei, det er ikke mulig. Hvorfor er der en halvmåne på min iPhone? Med Fokus i iOS 15 og iPadOS 15 kan du bruke Ikke forstyrr til å dempe anrop, varsler og meldinger du får mens enheten er låst. Du kan også legge en tidsplan for Ikke forstyrr og tillate anrop fra bestemte personer. Når Ikke forstyrr er på, vises et halvmånesymbol på statuslinjen og på låseskjermen.

Hva er Lesebekreftelse?

En leveringsbekreftelse bekrefter at e-postmeldingen er levert til mottakerens innboks, men ikke at mottakeren har sett eller lest den. En lesebekreftelse bekrefter at meldingen er åpnet. Kan man se om iMessage er lest? Velg nå en person i listen på iMessage du gjerne vil ha lesebekreftelse fra. Øverst til høyre ser du at det står Detaljer med blå skrift.

Hva er forskjellen på blå og grønne Meldinger?

Hvis du kommuniserer mellom to Apple-enheter med iMessage aktivert, ser du blå meldinger. Hvis du kommuniserer med en hvilken som helst enhet som ikke bruker iMessage - som en Android-telefon eller en iPhone som ikke har iMessage slått på - vil du se grønne meldinger. Kan man slette Meldinger som er sendt? Du kan redigere eller slette meldinger du har sendt i Google Chat. Viktig: Etter at du har redigert eller slettet en sendt melding, kan det hende at den opprinnelige meldingen blir tatt med i varsler.

Og et annet spørsmål, hvordan slette meldinger fra iphone?

Slett en tekstsamtale

  1. Sveip mot venstre på samtalen i Meldinger-listen.
  2. Trykk på Slett.

By Marlyn Beechler

Hvordan slette alle Meldinger? :: Hvordan markere flere bilder i Lightroom?
Nyttige lenker