Hjem > K > Kan Man Skrive Ut En Ebok?

Kan man skrive ut en ebok?

Det vil si at e-boka er å betrakte som kundens personlige eksemplar og skal ikke distribueres videre. Dersom du ønsker å lese en e-bok på flere digitale enheter, kan du overføre e-boka til de aktuelle digitale enhetene.

Les mer

Tilsvarende, hvor kjøpe e-bøker?

Å kjøpe e-bøker er veldig enkelt og på norli.no finner du tusenvis av titler å velge mellom. Du kan kjøpe e-bøker på mobil, nettbrett, PC/Mac, eller direkte på lesebrettet PocketBook (Norli-utgave), som er i salg hos Power, og du velger selv hvordan du vil lese de. Følgelig, hvordan virker lesebrett? Lesebrettene bruker elektronisk papir i stedet for en vanlig LCD- eller LED-skjerm (som er det vanlige på nettbrett og telefoner). Elektronisk papir reflekterer lys på samme måte som trykt papir. Dermed oppleves det mer som vanlig papir, og det oppleves gjerne bedre for øynene.

Hvordan bruke ebok?

Den enkleste måten å lese en e-bok på er å laste ned ARK-appen fra App Store eller Google Play. Når du kjøper bøker på brukeren som er logget på i appen, vil disse automatisk legge seg inn i bokhyllen din. Du kan også lese e-bøker på datamaskinen din, eller med egne lesebrett. I forhold til dette, hva er en pocket? Pocketbok, også kalt bare pocket, er en bok som har myke omslag og er passe stor til å ha i en romslig lomme, derav navnet pocket som på engelsk betyr «lomme». Heftede, myke pocketbøker tar mindre plass, veier mindre og er enklere å ta med seg enn tilsvarende bøker som er innbundet.

Så, hvilken app bruker biblioteket?

Installering og innlogging. For å komme i gang laster du ned appen BookBites fra Google Play eller Apples App Store. Appen krever at enheten din bruker minimum iOS 11 eller Android 5. Du må ha en e-postadresse og et lånekort fra biblioteket for å logge inn. Hvilke biblioteker bruker BookBites? Appen er laget for å gi gode lese- og lytteopplevelser og benyttes av bibliotekene i Agder, Innlandet, Nordland, Møre og Romsdal, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken samt E-bibliotek for sjøfolk.

Hvor er BookBites?

Slik får du BookBites:

Bruker du iOS, gå til App Store. Bruker du Android, gå til Google Play. Hvis du har en eksisterende bruker er det viktig at du logger inn med denne når du har lastet ned appen på nytt. Velg: «Allerede bruker?/ Kom igang Logg inn» nederst på innloggingssiden for å logge inpå nytt.
Hvordan låne bøker på Allbok? Slik gjør du med lokalt bibliotekkort

  1. Gå inn på nettsiden til allbok.no.
  2. Trykk på "Kom i gang" og deretter "Lag konto", hvis du ikke allerede har lagd en konto på Allbok.
  3. Gå inn på Min side (øverst til høyre)
  4. Under punktet "Lokalt lånekort" skriver du inn lånenummeret ditt og pinkode.
  5. Velg bibliotek fra nedtrekkslisten.

Man kan også spørre hvordan fungerer allbok?

Du kan lese e-bøker og høre e-lydbøker ved å laste ned appen Allbok til smarttelefon eller nettbrett (støtter både Apple- og Android-enheter). Se neste spørsmål for lenker til hvor du laster ned appen. Registrer bibliotekkortet og pinkoden din i Allbok-appen.

By Gayler

Har Kindle norske bøker? :: Hvordan finne bøker på nett?
Nyttige lenker