Hjem > H > Hvordan Sende Bilder Som Vedlegg På Iphone?

Hvordan sende bilder som vedlegg på iPhone?

Del bilder og videoer på iPhone

  1. Del ett enkelt bilde eller én video: Åpne bildet eller videoen, trykk på
  2. Del flere bilder eller videoer: Trykk på Bibliotek, trykk på Alle bilder, og trykk på Marker, og trykk deretter på bildene du vil dele.

Les mer

Hvordan logge ut av Outlook på Mac?

Logg av en e-postkonto i Outlook for Mac

  1. Åpne Outlook for Mac.
  2. Velg Verktøy > Kontoer.
  3. Velg kontoen du vil logge av, på venstre side av vinduet.
  4. Klikk. nederst til venstre i dialogboksen Kontoer .
  5. Velg Logg av.
Hvordan legge til mail på PC? Legge til en ny e-postkonto
  1. Velg Start , skriv inn E-post, og velg appen fra resultatene.
  2. Hvis dette er første gang du åpner e-postappen, ser du en velkomstside.
  3. Velg Legg til konto.
  4. Velg hvilken type konto du vil legge til.
  5. Skriv inn den nødvendige informasjonen, og velg Logg på.
  6. Velg Ferdig.

Hvordan åpne Outlook?

Velg Start > Kjør, og i Åpne-boksen skriver du Outlook. Kan man ha flere Outlook kontoer? Microsoft fjernet muligheten til å koble andre kontoer til Outlook.com , men kontoer som er koblet til før , fortsetter å synkronisere. Premium kunder kan legge til Google Mail- og Kalender-kontoene sine som en ekstra postboks.

Hvorfor virker ikke Outlook?

Søk i Outlook fungerer ikke

Kontroller at den versjonen av Outlook er den nyeste. Tredjepartsverktøy for søking bør deaktiveres hvis du har installert noen add-ons. Indeksering sjekk kan være nødvendig. Reparasjonsfunksjonen kan brukes til alle Office-pakken.
Du kan også spørre kan ikke åpne outlook kan ikke åpne mappesettet? Hvis Outlook fremdeles gir deg Kan ikke starte Microsoft Outlook. Kan ikke åpne Outlook-vinduet. Mappesettet kan ikke åpnes. feil, kan du prøve å fjerne konfigurasjonsfilen for navigasjonsruten manuelt og få Outlook til å tilbakestille den.

Deretter, hvorfor får jeg ikke mail?

De vanligste årsakene til at man ikke får mottatt epost, er: Det er en midlertidig feil med din lokale Internett-forbindelse eller hos din Internett aksess-leverandør. Sjekk at du faktisk er koblet opp mot Internett (f. Du kan også spørre hvordan få gratis word på mac? Pages er navnet på Apples alternativ til Word. Det følger gratis med alle Mac-er, iPhone-er og iPad-er, og er en del av en «kontorpakke» hvor også Numbers (regneark) og Keynote (presentasjoner) følger med.

Folk spør også hvor mye koster word på mac?

For norske brukere koster det 649 kroner for et 12 måneders abonnement på Office 365 Personal. 12 måneders abonnement på Office 365 Home for opptil seks personer koster 899 kroner, mens Office 365 Business Premium koster 1529 kroner i året.

By Omland Eblin

Hvordan legge til favoritt i Safari? :: Hvordan legge til flere mailer på Mac?
Nyttige lenker