Hjem > H > Hvordan Installere Vipps På Iphone?

Hvordan installere Vipps på iPhone?

Last ned appen fra App Store (iPhone) eller Google Play (Android) Åpne Vipps. Velg Registrer deg. Følg stegene i appen.

Les mer

Hvordan betale med Apple Watch DNB?

Apple Watch må være aktivert i DNB-appen (Dette sjekkes via Innstillinger i DNB-appen) Du må ha iOS-versjon 8.2 eller nyere for å bruke denne tjenesten og iPhone 5 eller nyere modell. Klokken og telefonen må ikke være for langt fra hverandre, med Bluetooth er rekkevidden inntil 45 meter. Man kan også spørre hva heter klokke appen på iphone? Med Klokke-appen kan du gjøre iPhone om til en alarmklokke. Bare åpne Klokke-appen fra Hjem-skjermen eller Kontrollsenter.

Hvilken Apple Watch er best for trening?

Apple Watch Series 7 – En super treningsklokke. Er du først og fremst ute etter en treningsklokke som måler det den skal med høy presisjon, både når det kommer til puls og GPS-data, som tross alt er de to viktigste dataene en pulsklokke registrerer, så er Apple Watch Series 7 et meget godt valg. Deretter, hvordan laste ned apper på apple tv 1 generasjon? Slik laster du ned apper for Apple TV

  1. Åpne App Store-appen.
  2. Utforsk programmene eller søk etter programmet du vil laste ned.
  3. Velg prisen eller Hent-knappen. Hvis du ser Åpne-knappen i stedet for en pris eller Hent-knappen, er appen allerede lastet ned.

Deretter, hvordan høre på musikk på apple watch?

Når du har koblet Apple Watch til Bluetooth-hodetelefoner eller -høyttalere, åpner du Musikk-appen på Apple Watch og gjør ett av følgende: Spill musikk på Apple Watch: Skru på Digital Crown for å gå gjennom albumbilder, og trykk på en spilleliste eller et album for å spille musikken. Hvordan endre layout på Apple Watch? Endre urskiven på Apple Watch

  1. Trykk på Digital Crown for å gå til urskiven.
  2. Sveip til venstre eller høyre fra kant til kant på urskiven for å se urskivene du har lagt til.
  3. Stopp når du kommer til den urskiven du vil bruke.

Også, kan ikke oppdatere apple watch?

Prøv å starte oppdateringen på nytt. Hvis oppdateringen ikke vil starte, åpner du Apple Watch-appen på iPhone, trykker på Generelt > Bruk > Oppdatering og sletter oppdateringsfilen. Når du har slettet filen, prøver du å laste ned og installere watchOS på nytt. Så, hvor er på apple watch? Trykk på Min klokke, og trykk på Alle klokker. ved siden av klokken din, og trykk deretter på Finn Apple Watch. Åpne Hvor er?-appen på iPhone, og trykk på klokken din for å se posisjonen på et kart.

Hvordan skru opp bassen på Spotify?

Åpne Spotify på Android og trykk på tannhjulikonet øverst til høyre. Bla ned og velg deretter Equalizer. Det er opp til hver Android-produsent å installere sin egen equalizer, som Spotify deretter bruker.

By Cathi Castano

Hvordan koble til Xbox 360 kontroll til pc? :: Hvordan få spill på Apple Watch?
Nyttige lenker