Hjem > H > Hvem Eier Informasjonen Som Legges Ut På Facebook?

Hvem eier informasjonen som legges ut på Facebook?

Under Facebooks punkt om deling av innhold og informasjon, finner vi følgende formulering: «Du eier alt innhold og all informasjon som du publiserer på Facebook.» Instagram på sin side skriver at de «ikke påberoper seg eierskap over innhold du publiserer via tjenesten.»

Les mer

Hvordan finne bilder uten copyright?

Her kan du laste ned gratis bilder

  1. Pixabay.com. Tilbyr nedlasting av gratis fotografier, vektorer og illustrasjoner.
  2. Flickr. Flickr er et av verdens mest populære nettsteder for deling av bilder.
  3. Wesaturate.com.
  4. Pexels.
  5. Stockvault.
  6. Freeimages.
  7. Unsplash.com.
  8. The Public Domain.
Også, har man lov til å bruke bilder fra google? Mange er av den oppfatningen at alt av bilder som kommer opp når man søker på Google, er «fritt frem å bruke». Det stemmer dessverre ikke. Dette vil i praksis si at ingen kan bruke, reprodusere, videreformidle eller endre et fotografi uten samtykke fra fotografen.

Ta dette i betraktning, er det lov å kopiere bilder fra facebook?

Du har for eksempel lov til å kopiere noen andres bilde til å bruke som skrivebordsbakgrunn på din egen PC, eller henge opp bildet på veggen din. Loven viderefører utgangspunktet om at fotografi som avbilder en person, ikke kan gjengis eller vises offentlig uten samtykke av den avbildede. Hvordan linke til Instagram konto? Åpne nettleseren. Gå til instagram.com/brukernavn. Hvis brukernavnet for eksempel er «olanordmann», skriver du instagram.com/olanordmann som URL-adresse. Klikk på innlegget du vil lagre, og kopier lenken øverst i nettleseren.

Hvordan linke Instagram?

Før du kan legge til linker i historien din må du ta et bilde, en video eller laste opp noe fra kamerarullen på mobilen din. Klikk deretter på link-ikonet plassert øverst i skjermbildet ditt. Hvordan linke til innlegg i Instagram Story? Hvordan gjør du det? 01 | Velg et innlegg. 02 | Klikk på delingsknappen under bildet (papirfly-ikonet). 03 | Velg 'Legg til innlegg i historien din' .

Man kan også spørre hvordan endre utseende på instagram?

Så hvis du savner OG-logoen med et brunt kamera, Pride-fargene, polaroidkameraet eller et av de andre… Gå inn til innstillinger i appen, sveip opp opp opp, og vips, så kan du velge ditt favoritt-ikon for Instagram. Håper IG aldri fjerner dem igjen. Hvordan legge til bilder i høydepunkt? Velg et forsidebilde, skriv inn et historienavn for høydepunktet og trykk på Legg til (iPhone) eller Ferdig (Android). Du kan når som helst legge til flere bilder eller videoer i høydepunktet ved å trykke og holde på høydepunktet og deretter trykke på Rediger høydepunkt.

Hva betyr arkiver på Instagram?

Du kan arkivere et innlegg du har delt, for å skjule det fra profilen din og gjøre at følgerne dine og andre personer på Instagram ikke kan se det. Når du arkiverer et innlegg, beholder det alle likerklikk og kommentarer.

By Nannette Winberg

Hvordan laste ned video fra Messenger? :: Hvordan kopiere et bilde på Instagram?
Nyttige lenker