Hjem > H > Hvordan Gjenopprette Iphone Med Itunes?

Hvordan gjenopprette iPhone med iTunes?

Gjenopprett iPhone, iPad eller iPod touch i iTunes på PC

  1. Koble enheten til datamaskinen.
  2. I iTunes-appen på PC-en, klikker du på enhetsknappen oppe til venstre i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Oversikt.
  4. Klikk på Gjenopprett, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Les mer

Deretter, hvordan koble iphone til laptop?

Koble først din iPhone til en PC med en USB-kabel som kan overføre filer.

  1. Slå telefonen på, og lås den opp. PC-en finner ikke enheten hvis enheten er låst.
  2. Velg Start -knappen på PC-en, og velg deretter Bilder for å åpne Bilder-appen.
  3. Velg Importer > Fra en USB-enhet, og følg instruksjonene.
Hvordan komme inn på iTunes? Logg på iTunes Store
  1. Velg Konto > Logg på i iTunes-appen på PC-en.
  2. Gjør ett av følgende: Logg på med Apple-ID-en din: Oppgi Apple-ID-en og passordet, og klikk deretter på Neste. Opprett en Apple-ID: Klikk på Opprett ny Apple-ID, og følg instruksjonene på skjermen.

Angående dette, hvordan åpne iphone når du har glemt koden?

Det er 4 metoder som du kan låse opp iPhone når du har glemt iPhone-passordet. Du kan tørke iPhone-passordet via iTunes, iCloud, Gjenopprettingsmodus og tredjepartsverktøyet. Etter å ha låst opp iPhone, kan du få pro-løsninger for å gjenopprette iPhone med iTunes-sikkerhetskopi eller iCloud-sikkerhetskopi selektivt. Folk spør også hvordan låse opp en iphone som er deaktivert? Finn iPhonen i Finder eller i iTunes på datamaskinen den er koblet til. (Se hvordan du finner en tilkoblet iPhone.) Velg Gjenopprett når du får velge mellom Gjenopprett og Oppdater. Datamaskinen laster ned programvare for iPhone og starter gjenopprettingsprosessen.

Derav, hvordan sette iphone 7 i gjenopprettingsmodus?

På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på knappen øverst (eller sideknappen) og volum ned-knappen samtidig. Fortsett å holde dem inne til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus. Folk spør også hvorfor kobler ikke iphone til pc? Sørg for at iOS- eller iPadOS-enheten er slått på, låst opp og viser Hjem-skjermen. Sjekk at du har den nyeste programvaren for Macen eller Windows-PC-en. Hvis du bruker iTunes, må du sørge for at du har den nyeste versjonen. Hvis du ser et Vil du godkjenne maskinen?-varsel, låser du opp enheten og trykker på Godkjenn.

Hvordan overføre fra gammel til ny iPhone?

Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.
Hvordan få iPhone på PC? Hvis du vil vise iPhone på datamaskinen, må du forsikre iPhone og datamaskinen er koblet til samme Wi-Fi. Hvis ikke, endrer du bare en av nettverksforbindelsen. Nå er det på tide å skru opp fingeren din fra bunnen av iPhone-skjermen for å få tilgang til Control Center, og deretter starte AirPlay.

Og et annet spørsmål, hva er itunes konto?

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som iCloud, App Store, iTunes Store, Apple Music med mer.

By Aguie Rockenbach

Hvordan logge inn på iPhone? :: Hvordan høre på telefonsvarer?
Nyttige lenker