Hjem > H > Hvem Kan Se Hva Jeg Liker Og Kommenterer På Facebook?

Hvem kan se hva jeg liker og kommenterer på Facebook?

Du kan imidlertid selv velge hvem som skal se hva. Dette kan enkelt gjøres fra Facebook på mobilen, eller ved å redigere personverninnstillinger (den lille pilen øverst t.h.). Klikk deg inn på Innstillinger -> Personvern og velg en generell begrensning av innsynet på profilen din.

Les mer

Folk spør også hvordan forhindre at noen ser at jeg er på facebook?

Klassisk mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk på øverst til høyre på Facebook.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Aktiv-status.
  4. Trykk på Slå på Aktiv-status eller Slå av Aktiv-status for å slå Aktiv-status på eller av.
Folk spør også hvordan skjule noen på facebook? For å slette noen som venn på Facebook, må du trykke deg inn på personens profil. Deretter må du trykke på «Venner» og velge «Fjern som venn». Vipps, har du én venn mindre på Facebook. Vil du ikke gå så dramatisk til verks, har du som nevnt altså to andre alternativer.

Også, hvordan endre jobb på facebook uten at noen ser det?

Klikk på personverninnstillingsknappen ved siden av det elementet du vil endre, og klikk på kun meg (hengelåssymbol). 4. Forandre på den informasjonen du ønsker (ny jobb, nytt forhold, detaljer om deg osv.). I forhold til dette, hvem kan publisere innhold på tidslinjen din? Bare du og vennene dine kan publisere på profilen din.

Så, hvordan skrive på tidslinjen til andre?

Slik publiserer du noe på en venns tidslinje:

  1. Gå til profilen til vennen din.
  2. Bla ned til Innlegg, og trykk deretter på Skriv noe på tidslinjen til [navn].
  3. Skriv inn en melding eller velg noe du vil legge til i innlegget: Bilde/video: Legger til et bilde eller en video i innlegget ditt.
  4. Trykk på Publiser.
Hva betyr skjul kommentar? Forskjellen på å slette og skjule en kommentar på Facebook, er at når du skjuler en kommentar blir kommentaren kun synlig for den personen som skrev den, og vennene til vedkommende. Sletter du kommentaren, fjernes den permanent fra innlegget.

Kan man slå av kommentarer på Facebook?

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk deretter på Grupper og velg gruppen din. Gå til innlegget du vil slå av kommentarer for. Trykk på , og trykk deretter på Slå av kommentarer. Dessuten, hvordan slette et innlegg på facebook? Gå til innlegget på tidslinjen på siden din. Trykk på øverst til høyre. Trykk på Slett innlegg og deretter på Slett.

Kan folk se at jeg har vært inne på deres Instagram?

Bare du kan se på hvem som har sett historien din." Etter det vi vet så er det ikke mulig å se hvem som har tatt skjermbilder av bildene dine på verken Instagram eller Facebook. Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på.

By Dwain Angeloro

Hvordan setter man inn penger på kortet? :: Hva er ledelinjer på et kart?
Nyttige lenker