Hjem > H > Hvordan Åpne Iphone Når Du Har Glemt Koden?

Hvordan åpne iPhone når du har glemt koden?

Det er 4 metoder som du kan låse opp iPhone når du har glemt iPhone-passordet. Du kan tørke iPhone-passordet via iTunes, iCloud, Gjenopprettingsmodus og tredjepartsverktøyet. Etter å ha låst opp iPhone, kan du få pro-løsninger for å gjenopprette iPhone med iTunes-sikkerhetskopi eller iCloud-sikkerhetskopi selektivt.

Les mer

Tilsvarende, hvordan finne iphone kode?

På iPhone X og nyere eller iPad med Face ID går du til Innstillinger > Face ID og kode. På tidligere iPhone-modeller: Gå til Innstillinger > Touch ID og kode. På enheter uten Touch ID går du til Innstillinger > Sikkerhetskode. Hvordan få tastelås på iPhone? Slik endrer du skjermlås koden

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Velg Touch-ID og kode.
  3. Klikk på Endre kode.
  4. Skriv inn den eksisterende koden. Trykk på Sikkerhetskodevalg for å velge om du vil ha en seks- eller firesifret kode.
  5. Skriv inn din nye kode.
  6. Verifiser koden ved å skrive den inn en gang til.

I forhold til dette, hvor lenge kan en iphone være deaktivert?

iPhone vil bli deaktivert i 60 minutter hvis inntasting feil passord 9 ganger på rad. 5. Feil passordoppføringer i 10 vil deaktivere iPhone permanent. Hvordan gjenopprette iPhone fra sikkerhetskopi? Gjenopprett iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhetskopi

  1. Slå på enheten.
  2. Følg konfigureringstrinnene på skjermen til du kommer til Apper og data-skjermen, og trykk på Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi.
  3. Logg på iCloud med Apple-ID.
  4. Velg en sikkerhetskopi.

Så, hvordan reinstallere iphone?

Slik tilbakestiller du iPhone, iPad eller iPod touch til fabrikkinnstillingene

  1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.
  2. Skriv inn sikkerhetskoden og Apple-ID-passordet hvis du blir bedt om det.
  3. Vent til enheten er slettet.
Dessuten, hva mener de med sikkerhetskode? Sikkerhetskoden på MasterCard- eller Visa-kortet ditt er et tall med tre siffer som du finner på baksiden av kortet, rett etter kortnummeret. Sikkerhetskoden på American Express-kortet er et tall med fire siffer som du finner på framsiden av kortet, ovenfor og til høyre eller venstre for kortnummeret.

Dessuten, hvordan åpne en ipad som er låst?

Trykk og hold inne Dvale/våkne- og Volum ned-knappene samtidig i minst 10 sekunder til du ser Apple-logoen. Hvis iPad-en ikke vil starte opp, kobler du den til strømnettet og lar den lade i minst én time. Hvis iPad-en henger under oppstart, kan du koble den til en datamaskin og åpne iTunes. Og et annet spørsmål, hvordan skifte passord på iphone 11? Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > Passord og sikkerhet. Trykk på Endre passord. Skriv inn nåværende passord eller sikkerhetskode, skriv inn et nytt passord, og bekreft det nye passordet. Har du glemt passordet?

Derav, hvordan endre pin kode iphone 13?

Endre PIN-kode iPhone

  1. Gå til innstillinger og velg mobilnett.
  2. Gå deretter til SIM-PIN-kode.
  3. Velg Endre PIN-kode.
  4. Tast først inn din nåværende PIN-kode, og velg så ny PIN-kode. Hvis du er usikker på hva som er nåværende PIN-kode finner du den i appen (app.phonero.no).

By Fu

Hvordan sette kode på en app? :: Når bruker man é?
Nyttige lenker