Hjem > H > Hvordan Legge Inn Avtaler På Iphone?

Hvordan legge inn avtaler på Iphone?

avtaler

Legge til en hendelse

  1. Åpne Kalender.
  2. Velg datoen for hendelsen.
  3. Trykk på plusstegn-knappen og skriv inn detaljene for avtalen.

Les mer

Hvordan få varsellyd på Snapchat?

Åpne Snapchat og trykk på meldingsikonet i nedre venstre hjørne. Deretter trykker du på vennen du vil gjøre lyden av. Hva er dempet varslinger iPhone? Når du har behov for å fokusere eller ta en pause fra iPhone, kan Fokus midlertidig dempe alle varslinger, eller bare vise utvalgte varslinger (for eksempel varslinger du trenger til oppgaven din), samtidig som andre personer og apper får beskjed om at du er opptatt.

Hva betyr skjul varsler på iPhone?

Slå på Skjul varsler

Når Skjul varsler er på, vises Varsler-knappen ved siden av samtalen. Dette stopper varslene bare for denne samtalen, ikke for hele enheten. Du mottar fortsatt alle andre meldinger og ser varsler for dem på låst skjerm.
Hvordan få blits på iPhone 11? Hold på lukkerknappen for å ta opp video

Trykk på lukkerknappen for å ta et bilde. Deretter trykker du på pilen for å justere innstillinger som for eksempel blits, Live Photos og nedtelling.

Hvordan skru på Blitz iPhone 11 Pro?

Slå på Live Photos og blits

Husk at nattmodus slås av hvis du slår Live Photos eller blitsen på. Hvis innstillingen for Blits er Auto, slås den på automatisk når det er svakt lys. Hvis du vil slå på blitsen manuelt, trykker du på pilen over søkeren. Trykk på blitsknappen som vises under søkeren, og velg På.
Hva er push meldinger på Facebook? Push-varsler: sendes når du ikke aktivt bruker Facebook (f. eks. på enhetens låseskjerm). Varsler i appen: sendes når du bruker Facebook.

Dessuten, hva er ikke forstyrr på iphone?

Med Fokus i iOS 15 og iPadOS 15 kan du bruke Ikke forstyrr til å dempe anrop, varsler og meldinger du får mens enheten er låst. Du kan også legge en tidsplan for Ikke forstyrr og tillate anrop fra bestemte personer. Hvordan legge til widget på Mac? Bruk widgeter i Varslingssenter på Macen

  1. Se flere detaljer: Klikk hvor som helst i en widget for å åpne det tilhørende valget, appen eller nettsiden.
  2. Endre størrelsen på en widget: Hold nede Kontroll-tasten mens du klikker på en widget i de aktive widgetene, og velg en annen størrelse.

Og et annet spørsmål, hvordan ta vekk autolås?

Vil du ikke at mobilen din skal låse seg automatisk etter en viss tid (anbefales) kan du slå av Autolås-funksjonen. Gå til Innstillinger -> Generelt -> Autolås og velg «Aldri».

By Brent

Hvordan begrense YouTube for barn? :: Hvordan kan jeg få varsler på mail på iPhone?
Nyttige lenker