Hjem > H > Hvordan Bruke Mindre Strøm På Iphone?

Hvordan bruke mindre strøm på iPhone?

Med Spareblussmodus reduseres strømforbruket på iPhone eller iPad når batterinivået er lavt. Trykk på Innstillinger > Batteri for å slå Spareblussmodus på eller av. Du kan også slå Spareblussmodus av og på fra Kontrollsenter.

Les mer

Deretter, hvordan forlenge batteritiden på iphone?

Det finnes to enkle måter å spare batteritid på, uansett hvordan du bruker enheten. Det ene er å justere skjermens lysstyrke, og det andre er å bruke Wi‑Fi. Demp lyset på skjermen eller slå på Autolysstyrke for å forlenge batteritiden. Du dimmer ved å åpne Kontrollsenter og dra skyveknappen for lysstyrke nedover. Hvorfor går mobilen fort tom for strøm? Unngå situasjoner der telefonen kan overopphetes, spesielt når batteriet er fulladet. Batteriet tømmes mye raskere når det er varmt, selv når det ikke er i bruk. Denne typen tømming kan skade batteriet.

Angående dette, hva stjeler strøm på bilen?

Et batteri som ikke er toppladet, fortsetter å miste strømmen sakte men sikkert. I tillegg gjør salt og sørpe sitt for utladingen. Strømmen har et liv utenfor batteriet. Salt er en svært god strømleder, og saltlake som har sprutet inn i motorrommet kan legge seg på batteripolene og «stjele» strøm, sier Engebretsen. Dessuten, hva tapper mest strøm? 60 prosent går til oppvarming. 15-20 prosent til varmtvann. 15 prosent til elektriske apparater. 10 prosent til belysning.

Hvorfor bruker iPhonen så mye strøm?

Om du har en iPhone og plutselig opplever av batteriet tømmes raskt, er det lurt å spørre seg om det kan være en av de siste appene du har installert som er synderen. Apper kan ligge i bakgrunnen og supe i seg batteri. I alle fall til en viss grad. Når må iPhone batteri byttes? Etter 500 ladesykluser skal et iPhone-batteri kunne lades til 80% av den opprinnelige kapasiteten. Med dagens bruk av mobiltelefoner innebærer det at brukeren vil oppleve dårligere batteritid etter ca. 1,5 år, og det er da på tide å bytte batteri.

Også, hvor ofte bør man lade iphone?

Delvis lading reduserer stress og øker batteriets levetid. Du trenger ikke å lade batteriet helt fullt. Som du kan se av tallene under bør du heller lade ofte og litt enn sjeldent og lenge. Den beste uttellingen ser det ut til å være om du lader mobilen omtrent halvveis hver gang. Hvor mye bør man lade mobilen? Myte: Unngå «klattlading»

Da holder du deg mest mulig innenfor sonen på 40-60 prosent som på sikt er det beste for batterilevetiden. Tillat oss å understreke: Klattlading bør ikke unngås – det oppfordres! Mobilen har det faktisk best om batterinivået holder seg mellom 40 og 80 prosent.

Også, hvor lenge kan et mobilbatteri vare?

Man regner vanligvis ikke et batteri som betydelig degradert før kapasiteten har gått ned med rundt 20 prosent. Det er en ting som har pleid å skje en plass mellom 300 og 500 ladesykluser.

By Edelstein Ribas

Hvorfor er telefonen min så treg? :: Hvordan slå av iMessage på iPhone?
Nyttige lenker