Hjem > H > Hvordan Rense Ladeporten På Iphone?

Hvordan rense ladeporten på iPhone?

Finn frem en vanlig tannpirker i tre og pirk forsiktig ut dritten som befinner seg der inne. En plast-tannpirker bør også gå greit, men unngå å bruke noe som kan lede strøm, som en binder eller knappenål.

Les mer

Hvordan rydde opp i iPhone?

For å rengjøre iPhone må du koble fra alle kabler og slå den av. Bruk en myk, lett fuktet og lofri klut. Unngå fuktighet i åpningene. Ikke bruk rengjøringsmidler for vinduer, rengjøringsmidler for husholdning, trykkluft, spray, løsemidler, ammoniakk eller skuremidler til å rengjøre iPhone. Folk spør også hvordan få ut vann fra iphone? Hjelp – jeg har fått vann på mobilen!

  1. Skru av mobilen. Første bud: Vær rask!
  2. Fjern deksler og vurder å skru den opp. Etter å ha fjernet alle deksler, kan du vurdere om du vil skru opp mobilen eller ikke.
  3. Legg mobilen i en bolle med ris. Legg mobilen i en bolle med ukokt ris.
  4. Varm opp mobilen.
  5. Gi mobilen tid.

Hva skal man gjøre når iphonen blir våt?

Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.
Også, hvordan fjerne smuss fra ladeporten? Bruk tannpirkeren til å forsiktig pirke ut støv og rusk som har funnet husly inne i ladeporten.

Så, vil ikke lade?

Feilsøk kabelen, laderen, stikkontakten og omslaget

Sjekk at kabelen og laderen fungerer. Prøv dem med en annen enhet. Sjekk at kabelen er skikkelig koblet til laderen og telefonen. Sjekk at det ikke er noe i porten på telefonen, for eksempel støv eller lo.
Dessuten, hvordan overføre innhold fra iphone til iphone? Bruk Hurtigstart for å overføre data til en ny iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Slå på den nye enheten, og legg den inntil den gamle enheten.
  2. En skjerm vises på den gamle enheten, og du får valget om å bruke Apple-ID-en din til å konfigurere den nye enheten.
  3. Vent til du ser en animasjon på den nye enheten.

Hvordan fjerne en enhet fra Apple konto?

Fjern en enhet på nettet

Logg på appleid.apple.com, og velg deretter Enheter. Klikk på enheten for å se mer informasjon om enheten, og klikk deretter på Fjern fra konto. Les meldingen som vises. Klikk på nytt for å bekrefte at du ønsker å fjerne enheten.
Hvordan slette alt på mobilen? For å så slette dataen din fra telefonen, start med å gå til: Innstillinger > Generelt > Nullstill > Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Følgelig, hvordan få vann ut av mobil?

Prøv først å riste vekk mesteparten av vannet, uten å miste mobilen i bakken. Du kan deretter forsøke å suge opp restene forsiktig med litt tørke- eller dopapir. Har du ikke dette, kan avispapir også brukes. Et håndkle eller liknende kan også duge, men suger ikke vann like kjapt som papir.

By Faunia

Hvordan endre bakgrunnsfarge iPhone? :: Hvordan endre startside i Safari?
Nyttige lenker