Hjem > K > Kan Man Få Rabatt På Elkjøp?

Kan man få rabatt på Elkjøp?

Elkjøps kundeklubb - for privatkunder

Du får rabatt på utvalgte produkter hver måned, og du får alltid kvitteringen på e-post. I tillegg får du også en rekke kundefordeler og eksklusive tilbud fra våre partnere.

Les mer

Hva er VIP shopping?

VIP SHOPPING

Dette er spesielle tilbud du vil få innbydelse til i butikkene til Elkjøp. Dette kan være tidlig tilgang til nye produkter eller tidlig tilgang til kommende tilbud. Så følg med på din telefon og epost om du får en innbydelse til et Elkjøp VIP Shopping arrangement.
Angående dette, hvor ofte har dnb supertilbud? Tilbudet kommer 12 ganger i året. Send SUPERTILBUD til 04800 så får du varsel på SMS hver gang det er Supertilbud.

Folk spør også er det prisgaranti på elkjøp?

Vår prismatch gjelder for alle norske konkurrenter. Det eneste du trenger å gjøre, er å dokumentere at en norsk konkurrent har lavere pris og at varen er tilgjengelig for kjøp til oppgitt pris. Dersom du ønsker å benytte Prismatch, er det viktig å sette seg inn i hvordan kundegarantien fungerer. Hva er Elkjøp kundeklubb? Et medlemskap i Elkjøps kundeklubb gir deg rabatter på utvalgte medlemsprodukter og spennende tilbud. Du vil også motta tips om nyheter samt råd om dine produkter. Aldersgrense 15 år.

Hvor lenge varer dnb supertilbud?

Banken har fram til 2022 gitt Supertilbud til kunder som allerede har kredittkort, og som tilfredsstiller bankens krav til kredittsjekk. De aller fleste av bankens kunder har også betalt tilbake pengene før rentene løper. Så, hvor mye koster dnb mastercard?

Årsgebyr0 kr
Minibankuttak i annen bank utenfor åpningstid40 kr + 1,00%
Gebyr ved overføring av penger fra kredittkortkonto0 kr
Valutapåslag ved uttak/betaling i utland1,99%
Kontantuttak i utlandet40 kr + 1,00%

Hvordan bli saga kunde i dnb?

Du må oppfylle ett av disse kriteriene:

  1. Har inntekt høyere enn 1.000.000 kroner.
  2. Samlet husstandsinntekt høyere 1.500.000 kroner.
  3. Investerbar formue over 2.000.000 kroner.
Hva betyr prisløfte? Prisløfte: Innebærer at kjeden gir deg prisavslag dersom du kan dokumentere at konkurrerende butikker selger den aktuelle varen til lavere pris. Kalles også "prisgaranti".

Hvor lenge varer Prismatch Elkjøp?

Prisløftet sier: "Vårt prisløfte gjelder ved kjøp og i 30 dager etter kjøpet. Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris enn du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdatoen, betaler vi deg differansen tilbake."

By Alaster

Hvordan bruke Prismatch? :: Hvordan synkronisere mine kontakter Telenor?
Nyttige lenker