Hjem > H > Hvordan Bruke Kamera Iphone 13?

Hvordan bruke kamera iPhone 13?

Hold på lukkerknappen for å ta opp video

Kamera-appen åpnes i standard fotomodus. Trykk på lukkerknappen for å ta et bilde. Deretter trykker du på pilen for å justere innstillinger som for eksempel blits, Live Photos og nedtelling. Hvis du vil ta opp en QuickTake-video, kan du bare trykke og holde på lukkerknappen .

Les mer

Hvordan ta seriebilder iPhone 11?

Prøv Bildesekvens. Bare trykk og hold inne utløserknappen. Med bildesekvenser tas flere bilder samtidig, slik at du har mange bilder å velge mellom. På iPhone 11 og nyere modeller kan du sveipe utløserknappen mot venstre og holde den der for å ta en serie med bilder. Hvor er lommelykt på iPhone 11? Slik aktiverer du lommelykten:

Om du sveiper opp fra bunn av iPhone-skjermen, kan du skru av og på lommelykt-funksjonen nederst til venstre. Trykk på lommelykt-ikonet nederst til venstre for å skru på lommelykta.

Dessuten, hvordan endre lukkertid på iphone?

Juster lukketiden

For å prøve nattmodusbilder som tar lengre tid, trykker du på Nattmodus-symbolet. Bruk deretter glidebryteren over lukkerknappen til å velge Maks for å forlenge lukketiden. Når du tar bildet, endres skyveknappen til en tidtaker som teller ned til slutten av lukkertiden.
Dessuten, hvordan få den perfekte selfien? Slik tar du den beste selfien

  1. Ta selfien litt ovenfra.
  2. Bruk lyset aktivt i selfien din.
  3. Bruk mobilkameraet på baksiden til selfien din.
  4. Bruk selvutløser til selfien din.
  5. Bruk den alternative utløseren og ta en skarpere selfie.
  6. Ta mange bilder, og velg den beste selfien.
  7. Rediger og bruk en fotoapp.

Hvordan få bedre kvalitet på bilder iPhone?

På en iPhone bruker du bare appen Bilder, hvor alle bildene dine ligger allerede. Velg et bilde, og trykk på ikonet med de tre skyveknappene eller Rediger. Ofte trenger du ikke gjøre noe annet enn å trykke på tryllestaven i det øverste høyre hjørnet, før bildet ditt ser betydelig bedre ut. Derav, hva er tidsforløp på iphone? Tidsforløp. Ta opptak med bestemte tidsintervaller, og lag en video i tidsforløp som det er enkelt å dele. Når du bruker modusen for tidsforløp og trykker på utløserknappen, tar kameraet regelmessig bilder til du trykker på utløserknappen igjen.

Derav, hvordan retusjere bilder iphone?

Slik gjør du. For å redigere et bilde, åpen du Bilder-appen på din iPhone og finner fem «kunstverket» du ønsker å fikse på. Deretter trykker du på knappen Rediger øverst til høyre for å gå inn i redigeringsmodus. Her får du tilgang til et knippe redigeringsverktøy, både enkle og mer avanserte. Deretter, hvordan bruke selvutløser på iphone? Opplagt for mange, men om du ikke visste det, så har iPhone en tidsstyrt selvutløser. Du kan velge om det skal ta tre eller ti sekunder fra du trykker utløserknappen til bildet tas. Tidsstyrt selvutløser er glimrende for gruppebilder som du selv skal være med på, eller om du skal ta en selfie.

Tilsvarende, hvordan slå av lykten?

Bare sveip fra høyre til venstre på iPhone-skjermen for å få frem kameraet, så slår lommelykten seg av.

By Mic

Hvordan finne lommelykt? :: Hvordan legge til jobbmail på Android?
Nyttige lenker