Hjem > H > Hvordan Laste Ned En App På Iphone?

Hvordan laste ned en app på iPhone?

Slik henter du apper

  1. Åpne App Store-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Bla gjennom I dag-, Spill-, Apper- og Arcade-fanene for å finne apper du liker. Eller trykk på Søk-fanen for å se etter noe spesifikt.
  3. Trykk eller klikk på prisen eller Hent-knappen.

Les mer

Også, hvordan logge inn på helsenorge?

BankID og BankID på mobil

  1. Gå til innlogging på helsenorge.no.
  2. Vel BankID på mobil.
  3. Skriv inn mobilnummer (8 siffer) og fødselsdato (ddmmåå).
  4. Du får no opp ein referansekode på skjermen.
  5. Kontroller at du får opp same referansekode på mobiltelefonen din som på skjermen og klikk på GODTA på mobiltelefonen for å gå vidare.
Man kan også spørre hvordan teller mobilen skritt? Enten du har telefonen i hånden, vesken, lommen eller festet på armen, kan appen automatisk registrere antall skritt du tar, selv når skjermen er låst. Denne skrittelleren bruker den innebygde sensoren til å telle skrittene dine. Det er ingen GPS-sporing, så den bruker så vidt batteri.

Hvordan få Iphone til å telle skritt?

Åpne Helse-appen og trykk på Naviger-fanen. Trykk på en kategori, for eksempel Aktivitet. Hvis du ikke ser kategorien, drar du ned for å vise søkelinjen, og deretter skriver du inn en kategori. Trykk på en underkategori, for eksempel Skritt. Hvordan laste ned app på telefon? Last ned apper til Android-enheten din

  1. Åpne Google Play. Bruk Play Butikk-appen.
  2. Finn en app du vil ha.
  3. For å sjekke at appen er pålitelig, finn ut hva andre folk sier om den.
  4. Når du velger en app, trykker du på Installer (for kostnadsfrie apper) eller appens pris.

Hvordan legge til en ny app?

Legg til på startskjermer

  1. Åpne Alle apper. Finn ut hvordan du åpner apper.
  2. Trykk på appen og dra den. Du ser bilder av hver enkelt startskjerm.
  3. Dra appen dit du vil ha den. Løft fingeren.
Hvordan slå på kjøp i app? Åpne Play Butikk-appen. Gå til innstillinger ved å velge de tre strekene øverst i hjørnet. Velg så innstillinger. Gå ned til krev autentisering for kjøp og velg for alle kjøp via Google Play på denne enheten.

Deretter, hvordan logge inn på helsenorge 16 år?

De som er over 16 år og enten har norsk fødselsnummer eller d-nummer, kan logge inn på helsenorge.no ved å bruke BankID, BankID på mobil, Buypass ID på smartkort, Buypass ID i mobil eller Commfides e-ID. For barn og unge under 16 år, vil foreldre ha innsynsrett til koronasertifikat. Hvordan bruke Helsenorge? Hvordan lage en bruker på Helsenorge

Du må bruke BankID, Buypass eller Commfides for å logge deg inn på Helsenorge. Når du logger deg inn for første gang, blir du bedt om å lage deg en bruker. Du må velge hvordan og i hvilken grad du skal bruke tjenestene på Helsenorge, det vil si hvilket samtykkenivå du skal ha.

Hvem kan logge inn på Helsenorge?

andre som har gitt deg fullmakt via Helsenorge. andre som har gitt deg fullmakt via papirskjema. dine barn under 16 år, som du har foreldreansvar for.

By Kuth Mackay

Hvordan lure skritteller? :: Hvor mange innbyggere er det i Sunnfjord?
Nyttige lenker