Hjem > H > Hvordan Finne Min Iphone?

Hvordan finne min iPhone?

Se etter enheten på kartet

For å finne enheten din logger du på iCloud.com/find. Du kan også bruke Finn [enhet]-appen på en annen Apple-enhet som du eier. Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke vises i listen over enheter, er ikke Finn [enhet] slått på.

Les mer

Hvor er mobilen min?

Finn, lås eller tøm telefonen eksternt

  • Gå til android.com/find og logg på Google-kontoen din. Hvis du har mer enn én telefon, klikker du på den mistede telefonen øverst på skjermen.
  • Telefonen som er mistet, mottar et varsel.
  • På kartet får du informasjon om hvor telefonen er.
  • Velg hva du vil gjøre.
Hvor er nettverket? Hvor er?-nettverket er et kryptert, anonymt nettverk av flere hundre millioner Apple-enheter som kan hjelpe deg med å finne enheten eller eiendelen din.

Hva er Cellular på Apple Watch?

Apple Watch GPS + Cellular

Med GPS + Cellular-modellene av Apple Watch Series 7 og Apple Watch SE med et aktivt mobilabonnement kan du ringe, sende tekstmeldinger og mye mer – uten å ha med iPhonen. Ved å holde inne sideknappen kan du ringe nødetatene hvis du trenger hjelp i utlandet.
Hvilken iPad skal jeg velge 2021? For deg som jobber mye kreativt og med produksjon, eller kanskje spiller mye på nettbrett, er iPad Pro 12.9 (2021) den perfekte enheten. Men hvis du ikke har så omfattende behov, vil du nok oppleve størrelsen, og i hvert fall prisen, som i drøyeste laget.

Hvorfor SIM kort i iPad?

SIM eller ikke SIM? Både iPad Air og iPad mini kommer i varianter med og uten mulighet for SIM-kort. Har du en iPad som ikke støtter SIM-kort, trenger du trådløst internett for å komme på nett. Med en iPad som støtter SIM-kort, kan du koble til internett overalt der det er mobildekning. Hva er forskjellen på air og pro? MacBook Pro 13-tommer og MacBook Air har den samme Retina-skjermen, men MacBook Pro har en litt mer lyssterk skjerm (500 mot 400 nits). Lysstyrken hjelper når du jobber på et sted med mye lys i omgivelsene, f.

Hvilken iPad er best i test?

Magasinet Råd & Røn, juni 2021; har testet 61 nettbrett og gullpokalen gikk til Apple iPad Pro 11" 2021 (128 GB + Cellular) og Apple iPad Pro 12,9" 2021 (128 GB + WiFi) med 86 poeng hver. Av topp10 plasseringene tar Apple 9 av dem! Tilsvarende, hvorfor velge ipad air? iPad Air her den samme banebrytende Apple M1-chippen - samme som iPad Pro, MacBook Air og MacBook Pro 13-tommer. Det gjør at den er perfekt til de som trenger raskere ytelse, som f. eks. til kreativt arbeid og gaming.

Man kan også spørre hva gjør man med gamle ipader?

Gamle smarttelefoner, iPhone, nettbrett, iPad, PC-er, Mac og smartklokker er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris.

By Konstantin Lischak

Hvor mange gram er en Big Mac? :: Hvem leverer for Apple i Norge?
Nyttige lenker