Hjem > H > Hvordan Tagge Bilder På Iphone?

Hvordan tagge bilder på iPhone?

Legg til noen i Personer-albumet

  1. Åpne et bilde av personen du vil legge til.
  2. Trykk på infoknappen , etterfulgt av ansiktet til personen med et spørsmålstegn.
  3. Trykk på Merk med navn, og skriv inn navnet til vedkommende, eller trykk på navnet hvis det kommer frem.
  4. Trykk på Neste og deretter Ferdig.

Les mer

Også, hvordan fungerer ansiktsgjenkjenning?

Face ID registrerer når øynene dine er åpne og oppmerksomheten din er rettet mot enheten. Dette gjør det vanskeligere for andre å låse opp enheten din uten ditt samtykke (for eksempel mens du sover). Hvis du vil bruke Face ID, må du konfigurere en kode på enheten din. Også, hvordan komme seg inn på iphone uten kode? Hvis du ikke husker sikkerhetskoden, må du bruke en datamaskin til å aktivere gjenopprettingsmodus på iPhone. Med gjenopprettingsmodus kan du slette iPhonen, slik at du kan konfigurere den på nytt. Når du har slettet iPhonen, kan du gjenopprette dataene og innstillingene fra en sikkerhetskopi.

Hvordan få av kode på Apple Watch?

Slå av koden.

Du kan også åpne Apple Watch-appen på iPhone, trykke på Min klokke, trykke på Kode og deretter trykke på Slå av kode. Merk: Hvis du deaktiverer koden, kan du ikke bruke Apple Pay på Apple Watch.
Følgelig, hvordan skru på kjøp i app? Velg innhold og personvern. Trykk innhold og personvern for å aktivere denne. Deretter velger du kjøp i iTunes og App Store. Her kan du skru på tillat/ikke tillat på app-innstallering, appsletting og kjøp i app.

Kan ikke kjøpe i app?

Gjenopprette kjøp i app

Finn ut mer om ulike typer kjøp i app. Du kan kanskje gjenopprette et kjøp som ikke er forbruksvare, for eksempel en oppgradering til en pro-versjon, en ekstra funksjon i et spill eller et abonnement: Åpne appen du brukte til å kjøpe varen. Se etter et alternativ for å gjenopprette.
Dessuten, hvordan slå på restriksjoner? Gå til Innstillinger > Generelt > Restriksjoner. Trykk på Aktiver restriksjoner for å skru på funksjonen. Du blir bedt om å opprette en sikkerhetskode for å gjøre endringer eller skru funksjonen av. Så kan du blant annet velge om du vil deaktivere apper og funksjoner som Safari, kameraet, Siri og FaceTime.

Også, hvordan gjøre telefonen barnevennlig?

Beskytt barnas mobiltelefon med bruk av skjermlås når den ikke er i bruk. Krev bruk av PIN-kode med mer en fire siffer. De fleste nyere mobiltelefoner har også mulighet til å bruke fingeravtrykk, og noen har også mulighet for ansiktsgjenkjenning. Hvorfor får jeg ikke varsler på iPhone? Gå til Innstillinger og trykk på Varslinger. Velg en app under Varslingsstil. Under Varsler velger du varselstilen du vil ha. Hvis du slår på Tillat varslinger, velger du når du vil at varslingene skal leveres – umiddelbart eller i det planlagte sammendraget av varslinger.

Hvordan slå av restriksjoner iPhone?

Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone.

By Alexandrina Paulson

Hvordan komme inn på Helsenorge uten BankID? :: Hvordan bruke Face ID på App Store?
Nyttige lenker